Uitvaartzorg Leiden❯

Uitvaartzorg in Leiden en omgeving

Wat is uitvaartzorg in Leiden nou eigenlijk precies? Wij begeleiden u vanaf het moment van overlijden tot en met de dag van het afscheid en soms daarna nog. Omdat we een klein bedrijf zijn heeft u in de dagen na overlijden ook maar 1 of 2 gezichten te maken. Dit is fijn en schept een band.

Zijn we dan ook gelijk veel duurder? Nee juist niet, omdat wij geen dure panden en hoge overheadkosten hebben zijn wij onderaan de streep vaak voordeliger als kleine uitvaartverzorger.

Zijn de mogelijkheden voor een uitvaart in Leiden en omgeving dan beperkt? Nee ook juist niet, alle begraafplaatsen en crematoria in Leiden en omgeving kunnen wij gebruik van maken. Dus met een open blik kijken we naar uw wensen en deze gaan wij dan voor u verzorgen. Het is wel zo dat alles afhangt van de beschikbaarheid van de locaties en daarmee dus eventuele drukte. Het kan zijn dat het crematorium van uw keuze in Leiden geen plek meer heeft voor het afscheid van uw dierbare, dan gaan we uiteraard samen met u verder kijken.

Moet het afscheid in Leiden plaatsvinden bij een crematorium of begraafplaats?
Nee zeker niet, wij kijken graag met u verder, een plek waar uw dierbare graag kwam zoals een bepaalde horeca gelegenheid, strand, park of vereniging het is allemaal mogelijk en wij helpen u hierbij. Waar veel uitvaartverzorgers stoppen gaan wij verder.

Een uitvaart in Leiden en omgeving

Bent u op zoek naar een crematorium of begraafplaats om afscheid te nemen van uw dierbare in Leiden en omgeving dan helpen wij u daar graag bij. 

Rhijnhof Leiden: crematorium en begraafplaats

In Leiden zelf  zijn er betreft crematies niet heel veel mogelijkheden er is 1 crematorium dat heet Rhijnhof. Bij dit crematorium zit ook een prachtige begraafplaats die ook Rhijnhof heet. Er zijn verschillende mogelijkheden en delen op deze begraafplaats. Denkt u aan zand en keldergraven, er is een apart islamitisch deel, er zijn algemene graven en zij hebben ook een speciaal kindergedeelte.

Crematorium Duin en Bollenstreek

Vlakbij Leiden in de Bollenstreek zit Crematorium Duin en Bollenstreek. Het fijne aan deze locatie is  dat alles op 1 plek kan plaatsvinden. Zij hebben mogelijkheden voor een klein afscheid tot heel groot. Daarnaast beschikken zij over 24 uurs kamers die prachtig zijn ingericht en van alles zijn voorzien.
Het is fijn om een plek te hebben waar u uw dierbare altijd kan bezoeken wanneer u dit wilt.

Vlakbij Leiden in de Bollenstreek zit Crematorium Duin en Bollenstreek. Het fijne aan deze locatie is  dat alles op 1 plek kan plaatsvinden. Zij hebben mogelijkheden voor een klein afscheid tot heel groot. Daarnaast beschikken zij over 24 uurs kamers die prachtig zijn ingericht en van alles zijn voorzien.
Het is fijn om een plek te hebben waar u uw dierbare altijd kan bezoeken wanneer u dit wilt.

Uitvaartverzorging in Leiden en omgeving

Het is uiteraard mogelijk om het afscheid van uw dierbare op een andere plek te laten plaatsvinden dan een begraafplaats of crematorium. Denkt u dan bijvoorbeeld aan een horecalocatie waar degene graag kwam of een vereniging of iets?  We begrijpen heel goed dat dit qua organisatie voor u misschien veel van u vraagt, maar wij zijn er juist voor om dit met u te regelen. Uitvaartzorg is niet alleen maar het regelen van crematie maar het gaat om alles eromheen.

In Leiden zijn er veel mooie plekken om een afscheid te verzorgen.
Denkt u aan Hoeve Dijkzicht
De Tuin van de Smid
Haagsche Schouw

Persoonlijke uitvaartzorg: By Desley uitvaarten

Wilt u de mogelijkheden weten? Neem u dan contact met ons op. Ook als uw gewenste locatie er niet bij zit dan horen wij het graag en helpen u graag verder.

Wilt u weten wat een uitvaart nou gemiddeld kost? Bekijkt u dan onze tarieven.

Er zijn uiteraard nog meer begraafplaatsen in Leiden, laat het ons weten als wij u kunnen helpen op een andere locatie. Wij kunnen u overal bijstaan. Wenst u eerst een offerte? Dan kunt u die geheel vrijblijvend hier aanvragen.

Scroll naar boven