Wilt u een uitvaart offerte ontvangen?

Wij maken voor u een persoonlijke uitvaart offerte, dit is gebaseerd op uw wensen en ideeen over uw uitvaart. Als u de vragen hieronder voor ons invult verzorgen wij de rest.
Het is goed dat u zich voorbereid op het organiseren van een uitvaart. Als de wensen van degene die komt te overlijden bekend zijn is het fijn om goed voorbereid te zijn. Als het eenmaal zover is nemen de emoties vaak toe waardoor het lastiger is om de juiste keuze te maken. Wij ondersteunen de families in het hele proces en hebben regelmatig voorbereidingsgesprekken met families.

Hoe meer informatie wij hebben hoe beter wij u van dienst kunnen zijn. Hiervoor hebben wij nog een opmerkingen veld. U kunt hier al uw ideeen, wensen of vragen nog toevoegen. Heeft u bijvoorbeeld speciaal vervoer in gedachte?
of een mooie locatie waar u de plechtigheid wilt laten plaatsvinden, zoals een horecagelegenheid of vereniging?
Wat dacht u van een rouwkaart versturen met beeld en geluid verwerkt in de rouwkaart?
Heeft u specifieke ideeen over de kist of wilt u gebruik maken van een mooie mand of wade?
Wilt u zelf de kist maken en weten aan welke eisen dit moet voldoen?
Wilt u een bijzonder boeket verzorgen? of deze zelf maken met familie?

Al uw wensen of ideeen kunt u hier vermelden en niks is te gek. Tenslotte kunt u maar 1 keer afscheid nemen van uw dierbare. Het rouwproces begint bij het verzorgen van de uitvaart. Als de uitvaart niet goed is verlopen zal het rouwproces na de uitvaart een stuk moeilijker zijn. Daarom is het belangrijk hier tijd en aandacht te besteden en een goede voorbereiding hierop is zeker aan te raden.

Zodra wij uw wensen hebben ontvange gaan we voor u aan de slag om een informatieve en persoonlijk op maat gemaakte offerte naar u toe te sturen. U mag ook atlijd contact met ons opnemen via telefoon,mail of ons contactformulier.

U kunt ook gebruik maken van de planningstool van RememberMe. Klik hier om deze te bekijken.