Uitvaartcentrum Heemskerk ❯

Uitvaartcentrum Heemskerk

Hoe vindt u het juiste uitvaartcentrum in Heemskerk? We begrijpen dat er veel op u afkomst, zo plots na een overlijden. Daarom helpen we u daar graag bij. We hebben geen eigen centrum, maar werken goed samen met de verschillende uitvaartcentra in de wijde omgeving. Dus heeft u een specifieke voorkeur of bent u juist benieuwd naar de beschikbare adressen? Daarover vertellen we u graag meer.

Mogelijkheden in de uitvaartcentra

De diverse uitvaartcentrum in Heemskerk en omgeving bieden verschillende mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld denken aan:

  • Koelen zonder rouwbezoek
    Gaat het u om alleen het koelen van uw dierbare, zonder rouwbezoek en de mogelijkheid tot afscheid nemen? Bijna ieder uitvaartcentrum in Heemskerk en omgeving biedt deze optie.
  • Koelen, opbaren en rouwbezoek
    Gun familie, vrienden en anderen de mogelijkheid om afscheid te nemen van uw dierbare. We houden hierbij natuurlijk volledig rekening met de laatste wensen.
  • Dag en nacht beschikbaarheid voor bezoek
    Indien gewenst is het in het uitvaartcentrum zelfs mogelijk om dag en nacht naar de overledene toe te gaan, zonder beperkende openings- en sluitingstijden. 

Tot de laatste wens goed geregeld

By Desley houdt specifiek rekening met de laatste wensen van uw dierbaren. Wij begrijpen hoe persoonlijk een uitvaart is, dus daarvoor nemen we uitgebreid de tijd. De aandacht die we schenken wordt tijdens de uitvaarten die we begeleiden standaard als zeer warm en prettig ervaren.

Dus zijn er laatste wensen waarmee we rekening moeten houden? Of bent u benieuwd hoe een uitvaartcentrum in Heemskerk of omgeving daarbij aansluit? Dat leggen we u graag uit, vanuit onze ervaring die we op de verschillende locaties hebben.

Uitvaartcentrum Heemskerk

We wijzen u graag op de recensies van anderen, zowel over de verschillende uitvaartcentra in Heemskerk als onze dienstverlening. We kunnen gebruik maken van de faciliteiten van IJmond uitvaartzorg in Heemskerk (Laan van Assemburg) of Beverwijk (Velserweg). Bij de Jongh uitvaartcentrum kunnen we een opbaring ook voor u verzorgen. (Anthonie Verherentstraat). Onafhankelijk van het centrum dat u kiest en waarmee we samenwerken zorgen wij voor een warm, liefdevol en vooral persoonlijk afscheid. We zijn uw uitvaartondernemer met aandacht, die u bijvoorbeeld kan helpen bij de keuze voor een uitvaartcentrum in Heemskerk of omgeving. 

Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om thuis een opbaring te verzorgen, wij kunnen dit voor u verzorgen door middel van koeling of door middel van een lichte balseming (thanatopraxie).
Alle voor en nadelen hiervan zijn voor iedereen heel persoonlijk, wij horen graag van u wat uw wensen zijn zodat wij een goed advies kunnen geven van manier van opbaren.

Heeft u vragen? Bel ons op telefoonnummer 085 13 07 488 of stuur een e-mail naar uitvaart@bydesley.nl. Of vraag online direct een uitvaartofferte aan. Dan nemen we snel contact met u op.

Wat betekent dat een opbaring?

In Heemskerk zijn er verschillende mogelijkheden waar u uw dierbare naartoe kunt laten brengen voor gebruik van koeling of als opbaring.
Er zijn verschillende opbaar mogelijkheden:
– Gebruik maken van koeling
– Opbaring met rouwbezoeken
– Gebruik maken van een 24 uurs kamer tot aan de dag van de uitvaart

Scroll naar boven