Wij zijn pas tevreden als de uitvaart zo georganiseerd is dat alles klopt

Wie ben ik?

Ik ben Desley Boxtart en sinds 2017 werkzaam als uitvaartplanner. Mijn talenten liggen voornamelijk op het gebied van plannen en organiseren en dat is precies de reden waarom ik voor dit vak heb gekozen. Bij het verzorgen van een uitvaart komt veel kijken want alles moet op het juiste moment samenkomen. Wij zorgen er voor dat het afscheid zo verloopt zoals u dat voor ogen heeft. Dit kan klein en ingetogen zijn, maar ook groots en uitbundig.

De dood is voor iedereen anders, de een wil het leven vieren en voor de ander is het leven veel te kort geweest. Wij vinden het bijzonder de overleden persoon te eren zoals dat bij diegene past. Daarnaast is het voor de naasten belangrijk om afscheid te nemen. Er is een dierbaar persoon overleden en het leven gaat verder, maar het leven kan pas verder gaan als er ruimte is geweest voor een passend afscheid. Elke uitvaart is bijzonder, of deze nu intiem of uitbundig is. Wij ondersteunen jullie bij een passende, persoonlijke en bijzondere uitvaart. Onze werkwijze is dan ook open en transparant, alles wordt besproken, uitgelegd en niets is geheim. Uiteraard mag de familie aanwezig zijn bij alles wat we doen, maar wil men dit liever niet, dan nemen we dit voor jullie graag uit handen.

Wat mag u van ons verwachten

Diploma's en certificaten

Wij werken heel persoonlijk. Hiermee bedoelen wij dat u alle zorg, tijd en aandacht krijgt.

Wij leveren kwaliteit, dat betekent dat u goede en juiste producten mag verwachten zoals rouwdrukwerk, opgemaakte advertenties en vriendelijke verzorging.

We zijn transparant, dit houdt in dat u precies weet wat onze diensten kosten. Wij berekenen dit op basis van uw uitvaartwensen. Bij alle zaken die wij voor u verzorgen zoals het drukwerk, kist of wade, crematie rekenen wij geen provisie.

We zijn voordelig, doordat wij met een vastgestelde fee werken en geen provisies rekenen, zijn wij onderaan de streep vaak voordeliger. Daarnaast hebben wij geen eigen pand waardoor onze bedrijfskosten lager zijn.

We zijn onafhankelijk, waardoor u vrij bent in uw keuzes. Wij zijn niet gebonden aan specifieke locaties dus u kunt gebruik maken van de locaties en producten die u wenst.

Gaandeweg uitvaarteducatie
uitvaartleidster

BHV

De Watermethode

Bio Sac 200

Volg ons via Social Media

Instagram
Facebook
Pinterest
Linkedin
Spotify
Rouwkaarten