Uitvaartcentrum Beverwijk ❯

Uitvaartcentrum Beverwijk

U zoekt een uitvaartcentrum in Beverwijk: By Desley Uitvaarten helpt u graag de juiste locatie te vinden. Het centrum is de plek waar uw dierbare opgebaard wordt. Het is gebruikelijk dat een uitvaartverzorger u hierbij helpt. Sterker nog, veel centra stellen die eis, dus u kunt daar zelf niet zomaar terecht.

Samenwerking met uitvaartcentra

By Desley beschikt niet over een eigen uitvaartcentrum in Beverwijk. Wel werken we samen met de beschikbare centra in de omgeving. We hebben goede contacten en hebben al vaker samengewerkt, dus hebben de contacten die daarvoor belangrijk zijn.

Dus heeft u een voorkeur voor een specifiek uitvaartcentrum in Beverwijk? Of bent u benieuwd naar de beschikbare locaties en onze informatie daarover? We vertellen u graag meer, om u te helpen de uitvaart vorm te geven naar wens van uw dierbare.

Aanbod naar uw wens

Er bestaan allerlei mogelijkheden binnen de uitvaartcentra. Gaat het u bijvoorbeeld alleen om de koeling van uw dierbare, of ook om de mogelijkheid om afscheid te komen nemen? Die mogelijkheden zijn er zowel voor de familie als voor anderen die u eventueel langs wilt laten komen.

We bespreken graag de mogelijkheden, altijd persoonlijk en met veel aandacht voor de laatste wensen van uw dierbare. Desley heeft de ervaring en weet wat er belangrijk is op deze momenten, waarop er ineens heel veel gebeurt en daardoor veel op u afkomt. Juist op die momenten is het prettig om terug te kunnen vallen op een persoonlijk contact.

Dus heeft u specifieke wensen, bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u er gewoon voor zorgen dat het allemaal goed geregeld wordt? Dat is precies waar we sterk in zijn. Zodat u zo min mogelijk omkijken heeft, of dat u juist steeds op de hoogte bent van wat we voor u doen.

Uitvaartcentrum Beverwijk

We hebben goede contacten met bijna ieder uitvaartcentrum in Beverwijk en omgeving. Dat betekent dat we de uitvaart tot in detail en met alle aandacht voor u kunnen verzorgen.

Dat zeggen we niet alleen zelf, dat is ook het verhaal dat anderen ons graag vertellen. De recensies die we van anderen krijgen sterken ons in de overtuiging dat we het juiste doen. En dat we ook u daarmee graag van dienst zijn.

Heeft u vragen? Bel ons op telefoonnummer 085 13 07 488 of stuur een e-mail naar uitvaart@bydesley.nl. Of vraag online direct een uitvaartofferte aan. Dan nemen we snel contact met u op.

In Beverwijk zijn er verschillende keuzes voor een opbaring

Je kan altijd iemand thuis of in een verzorgingshuis laten opbaren. Daarnaast kan je gebruik maken van de faciliteiten van een uitvaartcentrum.
De mogelijkheden in Beverwijk vind u hieronder.
– Gebruik maken van alleen koeling zonder rouwbezoeken
– Gebruik maken van koeling met rouwbezoeken of condoleance middag/avond

We kunnen gebruik maken van de faciliteiten van IJmond uitvaartzorg in Heemskerk (Laan van Assemburg) of Beverwijk (Velserweg). Bij de Jongh uitvaartcentrum kunnen we een opbaring ook voor u verzorgen. (Anthonie Verherentstraat).

Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om thuis een opbaring te verzorgen, wij kunnen dit voor u verzorgen door middel van koeling of door middel van een lichte balseming (thanatopraxie).
Alle voor en nadelen hiervan zijn voor iedereen heel persoonlijk, wij horen graag van u wat uw wensen zijn zodat wij een goed advies kunnen geven van manier van opbaren.

Scroll naar boven