Onze recensies

Lees hier de recensies die wij hebben mogen ontvangen van de families die wij hebben bijgestaan.
We zijn trots op deze prachtige recensies.

Wij kunnen u By Desley, Desley en Theo Boxtart van harte aanbevelen. Wat een kanjers!!

Uit meerdere opgevraagde offertes hebben wij gekozen voor By Desley. Een heldere en duidelijke offerte en zeker niet de duurste.
Desley kwam samen met haar vader Theo bij ons op kennismakingsbezoek. Beiden maakten al meteen op ons een professionele en zeer sympathieke indruk. Theo Boxtart ondersteunt zijn dochter op haar verzoek wanneer zij dat nodig acht. In ons geval was dat vooral op logistiek gebied.

Gaandeweg het bespreken van de uitvaart hebben wij Desley leren kennen als een jonge zeer empathische vrouw die op professionele wijze veel meer betrokkenheid toont en duidelijk meer belangrijke details en ideeen uit zichzelf naar voren brengt dan een doorsnee uitvaartverzorger. Wij hebben veel bewondering gekregen voor Desley haar zeer goede inzicht en kennis van zaken.

Het afscheid van onze dierbare hebben wij mede hierdoor op een prachtige wijze en volledig naar onze wens met elkaar kunnen afsluiten.

Fraai detail bij het eindgesprek was dat Desley ons vertelde dat zij uit zichzelf had uitgezocht dat er toch een uitvaartpolis op naam van onze dierbare was. Wij hadden hierover alleen ons vermoeden uitgesproken maar konden dit zelf niet bevestigd krijgen.

Hartelijk dank voor alles Desley en Theo!!

Ruud en Yolanda van den Berg,
Alphen aan den Rijn

Ruud en Yolanda van den Berg

Desley en ook Theo, hebben ons bijzonder prettig bijgestaan rondom en tijdens de uitvaart van mijn moeder. Professioneel, duidelijk en helder. Daarbij met volle aandacht en warmte. Goed zichtbaar voor mij en tegelijkertijd passend bescheiden aanwezig. Beter kan het niet wat mij betreft.

Jackie Blokker-van Kleef

Theo en Desley hebben op fijne en mooie wijze de uitvaart van onze moeder verzorg. Een niet aflatende aandacht van hen beiden gedurende deze korte periode heeft ons veel goed gedaan.
Nogmaals onze dank.
Marijke, Annemiek, Hans en Liesbeth

Hans Scheffer

Toen mijn (schoon) vader ongeneeslijk ziek werd en hij zijn leven wilde beëindigen hebben wij bij 5 uitvaartdiensten een offerte aangevraagd. Desley was de enige van de 5 uitvaartdiensten die telefonisch contact met ons opnam. De persoonlijke benadering, de uitgebreide en duidelijke offerte was voor ons de reden om de uitvaart door Desley en haar vader te laten regelen. De begeleiding bij het proces van euthanasie en het regelen van de uitvaart door Desley en haar vader vonden wij heel bijzonder. In zo’n moeilijke en emotionele fase hebben Desley en haar vader ons zeer goed geholpen bij het maken van keuzes. Wij vonden het ook bijzonder dat Desley er meteen werk van had gemaakt toen de afgifte van de overlijdensverklaring niet goed was gegaan. Desley heeft dit meteen met de gemeente geregeld. En zij heeft zelfs geholpen om de rouwkaarten in de enveloppen te doen en met het plakken van de zegels op de rouwkaarten.
Op ons verzoek heeft Desley onze speeches voorgelezen tijdens de uitvaart en dat deed zij heel erg goed. Wij willen ook Desley en haar vader bedanken voor de begeleiding en het regelen van de prachtige uitvaart.

Helen & Desi Baboeram

Mijn man was al jaren ziek,we hadden toen zoiets laten we alles al regelen dan hebben we die rugzak niet meer bij ons. In 2018 kwamen Desley en Theo alles bespreken. Alles zo eerlijk en persoonlijk we wisten ongeveer de kosten wat we ongeveer kwijt waren en dat geeft ook rust,maar het scheelt heel veel met een ander begrafenisondernemer. Helaas kwam mijn man 29 Maart 2019 te overlijden. Desley gebeld en er werd gelijk alles geregeld. Desley en Theo hadden mensen geregeld om mijn man te wassen en aan te kleden SUPER zo netjes. We hadden zelf een foto genomen van het uitzicht wat mijn man had op zijn ziekbed, heeft Desley/Theo ook keurig gedaan. Het begeleiden van alles je hoefde ze maar te bellen en een van de twee kwam even langs. De crematie was ook heel mooi dankzij Desley/Theo. Desley en Theo zijn mensen/mensen natuurlijk willen ze centjes verdienen ,maar denken met ALLES mee. De familie/buren/vrienden hebben het er nog over dat het zo mooi was. Toen zei ik dat komt door Desley en Theo. Ben toch een beetje van ze gaan houden :] Desley en Theo we hebben jullie heel vaak bedankt voor alles. Maar nogmaals BEDANKT voor alle goede zorgen XXX Ik hoop dat ik jullie nog niet nodig heb, maar weet zeker dat de kinderen jullie bellen Bedankt namens mij de kinderen schoonkinderen en kleinkinderen ,kleinkinderen vonden het prachtig om op kist van Opa te kleuren en te tekenen.

Sonja v Rossum Hekendorp

Bij het overlijden van onze oma zijn we heel fijn begeleid door Desley en haar vader. Tot in de puntjes werd er aan dingen gedacht waar wij nooit bij stil zouden hebben gestaan. Bescheiden maar zeer daadkrachtig, respect voor persoonlijke ruimte maar zeer warm en betrokken, aanwezig daar waar nodig. Fijne mensen met een warm hart en een zeer goed oog voor elk detail. Wij zijn dankbaar hen te hebben mogen leren kennen in de moeilijke tijd die we door moeten.

Desley en Theo, hartelijk bedankt voor alles wat jullie voor ons en oma hebben gedaan.

liefst Esther en familie

Esther Appelman

Desley en haar vader zijn voor mij een enorme hulp en steun geweest na het overlijden van mijn moeder
Ze nemen alle tijd voor je. en helpen je door alles heen.
Hoop ze voorlopig niet meer nodig te hebben, maar zowel dan zijn zij de 1e die ik bel.
Mits het ooit over mezelf zou gaan , maar dan willen ook de kinderen gebruik maken van deze fijne mensen
Geef dan ook met liefde hun gegevens door aan anderen.

gerry van den berg

Onze ervaring bij de uitvaart van onze moeder laat zich kort samenvatten door: Persoonlijk, met alle aandacht die je je ook wenst, met vrijblijvendheid en advies en door het inspelen op wensen en veranderingen van wensen die zich nu eenmaal toch ook voordoen in zo’n traject. Gewoon het ontzorgen van de familie die soms overmand door emoties zich toch een weg moeten slaan door allerlei zakelijke beslommeringen en twijfels over hoe zullen we het doen.
Desley en haar vader die haar bijstond maakte dat wij ons nergens zorgen over hoefden te maken.
En hoewel je natuurlijk niet zakelijk wilt zijn bij kosten van een uitvaart van een dierbare is het goed om te weten dat Desley transparant werkt en tegen een tarief waar andere uitvaartorganisaties het niet voor doen en zeker niet op deze wijzen.
Kortom een aanrader om uw uitvaart bij en door haar te laten regelen.

John van Stuijvenberg

By Desley, onze redding.

Wij hadden al jaren geleden verzonnen wat er bij het overlijden van een van ons zou gaan gebeuren, we hadden gekozen voor crematie en mijn vrouw had mij verzocht om zelf de rouwkaarten te maken.

Een paar weken voor haar overlijden zijn we gaan regelen, we kwamen er niet uit of we konden het niet betalen. De rouwkaarten waren al gemaakt, maar daar had men geen oren naar.

Na veel gepraat met de grote jongens zijn wij op het internet gaan zoeken en offertes aan gaan vragen. Dat hebben we geweten, maar één stak er met kop en schouders bovenuit en zo kwam er een jonge dame bij ons in huis om daar eens netjes en heel vakkundig over te praten. Wij vielen van de ene in de andere verbazing!

Deze jonge dame wist van wanten en was kundig tot in de kleinste details, waaruit bleek dat wij het best konden betalen als we het op onze wijze tot uitvoer zouden willen brengen.

Hiermee hebben we Desley en haar vader leren kennen die, toen het eenmaal nodig was, alles in de hand had en alles zeer gedisciplineerd en als de rust zelve tot uitvoer heeft gebracht. Precies zoals wij het hadden verzonnen en bedacht, incl. haar eigen goede ideeën

De organisatie van deze uitvaart was haar voor de volle 100 procent toevertrouwd, ik en mijn familie kunnen haar van harte aanbevelen.

Desley, hartelijk dank!

Wim Sanders, weduwnaar van Ria Sanders

Wim Sanders

In februari is onze moeder en oma overleden in de leeftijd van 98 jaar. Ruim een jaar daarvoor hadden wij al contact met Desley en haar vader, en is er al veel geregeld. Toen het zo ver was, hebben zij ons met raad en daad bijgestaan, en met empathie en vakkundigheid de dienst begeleid. Voor ons is het een onvergetelijke, persoonlijke dienst geworden, precies zoals onze moeder het gewild zou hebben. Fantastisch zoals jullie dit werk doen, iedereen wordt in zijn of haar waarde gelaten. Voor mij zijn jullie toppers en krijgen jullie een 10 met een griffel!

Metha de Bruien

Na het overlijden op jonge leeftijd van mijn schoonvader hebben theo en desley de dienst mooi begeleidt met alles van kaarten maken tot de keuze muziek werden we goed begeleid met veel geduld vooral bij de rouwkaarten top bedrijf zeker aan te raden voor andere

Danielle Berghs

Desley en haar vader zijn verfrissend eerlijk en transparant. Daarnaast ook nog eens vriendelijk en meelevend. Alles wordt met zorg en respectvol uitgevoerd. Ook de mensen met wie zij samenwerken stralen dit uit. Dankzij hen is de crematie van mijn moeder op een heel persoonlijke wijze en vlekkeloos verlopen. Een afscheid waar we vol dankbaarheid op terugkijken.

Marijke Noordeloos

Desley en haar vader hebben voor ons 2 x een uitvaart verzorgd binnen 2 maanden en beide keren hebben ze een persoonlijke warme en intieme uitvaart georganiseerd met hele persoonlijke details. Door hun vriendelijkheid en alles kan instelling ging alles als vanzelf dat heb ik als heel prettig ervaren. Ze krijgen van mij een dikke 10.

Meta Leidelmeijer

Toen we in februari dit jaar te horen kregen dat mijn moeder nog maar een paar maanden te leven had, moesten we op zoek naar een uitvaartverzorger. Nadat we verschillende offertes hadden op gevraagd, is onze keuze gevallen op Desley Boxtart. In een eerste gesprek met Desley en Theo kwamen zij open, eerlijk en respectvol op ons over. We zijn heel blij met onze keuze. Samen met haar vader Theo heeft ze ons met allerlei beslissingen geholpen. Goede adviezen gegeven en samen met ons, onze eigen ideeën uitgewerkt. Desley en Theo hebben ons voor, tijdens en na het overlijden van mijn moeder (afgelopen september) met raad en daad bijgestaan. We kunnen haar nu ook nog steeds bellen als we ergens mee zitten, en neemt ze weer de tijd voor ons. We hebben het ziekbed en het overlijden van mijn moeder goed af kunnen sluiten dankzij Desley en Theo Boxtart, en zijn hier heel dankbaar voor. Ze krijgen van ons, niet alleen zakelijk maar ook persoonlijk, een dikke 10!

Diny de Jong-Otten

Na het overlijden van onze moeder en schoonmoeder zijn wij fantastisch begeleid door Desley Boxtart. Zowel gedurende de voorbereiding, als tijdens de uitvaart was Desley zeer begripvol en allert. Zij gaf ons goede informatie en adviezen om de uitvaart zo passend mogelijk voor ons te organiseren. Zij was voor ons beschikbaar en toonde zich altijd direct betrokken!

Ook de afwikkeling c.q. de betaling van de uitvaart verliep prettig. Desley nam zelfs de moeite om de factuur van de uitvaart persoonlijk te komen toe lichten. Kortom onze ervaring met deze uitvaartorganisatie en specifiek met Desley was zeer aangenaam en bijzonder.

Brenda Ras

Mijn man is helaas op veel te jonge leeftijd, twee maanden geleden overleden. Desley heeft in deze moeilijke tijd zoveel voor ons betekend dat het bijna niet in woorden is uit te drukken. Ze heeft alles zo warm, liefdevol en geheel naar onze wensen uitgevoerd. Alles uitstekend geregeld. Ook heel professioneel van het regelen naar een ander crematorium omdat de andere verbouwd werd, kaarten, auto, muziek en ook vooral haar warme persoonlijkheid met het speechen en het regelen bij de uitvaart werd en wordt nog steeds door heel veel mensen genoemd als bijzonder. Desley nogmaals heel veel dank voor alles. Je bent een topper en wij willen jouw bedrijf van harte aanbevelen.

Lian van Galen

Op een dag hoorden wij, dat mijn man ongeneeslijk ziek was en hij wilde zijn crematie zelf regelen. Nu was het geval, dat hij een muziekvriend had, Theo die er meer vanaf wist dan wij, want zijn dochter Desley en hij hebben een uitvaartonderneming. In het begin vroegen wij van alles aan Theo en later kwam Desley erbij. Er viel over alles te praten, zo konden wij ons een beeld vormen, van wat wij wilden op zijn crematie: een bijzondere rouwkaart met een app om zijn foto’s te scannen, muziek gekozen bij elke spreker, enz. Niets was jullie teveel, jullie zijn kanjers de crematie was zoals hij het had gewild. Bedankt Desley en Theo voor de lieve, warme ondersteuning voor en na zijn overlijden namens mij, mijn kinderen/kleinkinderen bedankt voor alles. We bevelen jullie aan!

Pia Slootweg-Hoogeveen

Desley heeft de uitvaart van mijn vrouw heel goed begeleid, met voor ons de juiste mix van betrokkenheid, respect en professionaliteit. Ze maakt duidelijke afspraken, is transparant over de kosten en reageert heel snel op aanvullende vragen of wensen. Alles bij elkaar heeft zij een uitstekende begeleiding precies volgens onze wensen verzorgd en kan ik haar diensten van harte aanbevelen!

Ruud Kolijn

Mijn vrouw is eind augustus op 58 jarige leeftijd via euthanasie overleden na een langdurig ziek zijn. Wij waren in de gelukkige omstandigheid dat ik samen met mijn vrouw diverse uitvaartorganisaties kon raadplegen. We lette daarbij op de te leveren producten, heldere informatie, prijzen, maar vooral de menselijke betrokkenheid. We kregen diverse reacties en offertes aangeboden maar er stak er één met kop en schouders bovenuit, By Desley. Samen met haar vader heeft zij mij, onze kinderen en mijn vrouw kort voor haar euthanasie op zeer rustige, menselijke en warmhartige manier uitleg gegeven over alle mogelijkheden voor de uitvaart. Zij hebben de hele uitvaart met alle wensen van mijn vrouw op een zeer liefdevolle en professionele wijze voorbereid, geregeld en uitgevoerd. Bij het schrijven van deze recensie schieten de tranen in mijn ogen als ik terugdenk aan de prachtige wijze waarop Desley ons heeft ondersteund en de uitvaart onvergetelijk mooi heeft gemaakt. Desley, ik wil je alsnog hartelijk bedanken voor de manier waarop jij met je vader de uitvaart hebt uitgevoerd. Voor mij, mijn vrouw en kinderen zijn jullie “By Desley”, de uitvaartorganisatie, waar betrokkenheid, betrouwbaarheid en kwaliteit samenkomen en leiden tot een prachtige uitvaart. DANK en heel veel SUCCES!

Paul Langezaal

Desley is een deskundig en warm persoon. Zij heeft de uitvaart van mijn vader zeer professioneel verzorgd. Daarnaast heeft zij ook de aandacht voor de familie van de overledene. Desley krijgt van ons een dikke 10! Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen.

Sandra Kerpel

Beschrijf uw ervaring met By Desley

Wilt u nog meer reviews lezen over By Desley, ga dan naar de website van Remember Me.