Recensies ❯

Onze recensies

Lees hier de recensies die wij hebben mogen ontvangen van de families die wij hebben bijgestaan.We zijn trots op deze prachtige recensies.

Onze recensies

Lees hier de recensies die wij hebben mogen ontvangen van de families die wij hebben bijgestaan.We zijn trots op deze prachtige recensies.

Bij het uitzoeken van een uitvaartverzorger hebben we voor Desley gekozen omdat ze snel en met een overzichtelijke offerte reageerde. Ze heeft gelijk een groepsapp aangemaakt wat het contact erg makkelijk maakte. Bij het bespreken van de uitvaart wist ze heel goed aan te voelen wat we wilden. Niets was haar te veel. Ze deed goede suggesties, bv om dingen die belangrijk waren in het leven van de overledene rond haar kist te plaatsen. Dat gaf bij de uitvaart een zeer warm gevoel. De organisatie van alles liep gesmeerd, daar sprak haar professionele opleiding uit. Zij was aanwezig maar altijd op de achtergrond. Ook na de uitvaart was zij nog steeds bereikbaar voor ons. Het met Kerst ontvangen van een sterretje met de naam van de overledene met een begeleidende lieve kaart deed erg goed. Kortom, van harte aan te bevelen!
Familie Gravesteyn
Het leven gaat gewoon weer verder en automatisch pak je het ook weer op. Ja ze was 91 een mooie leeftijd, maar het blijft altijd je moedertje, waar wij een heel bijzondere band mee hadden. Het verlies kunnen wij goed accepteren omdat ze op was en ook niet meer wilde. Ze was heel bang dat ze één van haar kinderen zou overleven en zou moeten weg brengen. Want ja, wij zijn ook ouder geworden en in een leeftijdsgroep terecht gekomen waar dat zomaar kan gebeuren. Gelukkig is haar dat bespaard gebleven. Dus het is goed zo! Maar het laatste wat je voor je moedertje nog kan en wil doen is een mooie uitvaart verzorgen, een laatste vaarwel zoals zij het gewild zou hebben. Die uitvaart heeft ze gekregen, ook dankzij jou. Wij kijken nu terug op een hele mooie dag, wel een verdrietige dag maar het klopte van begin tot het einde, de mooie kaart, de prachtige witte auto, het ophalen van moe in de Braillestraat en de informele ongedwongen warme sfeer, maar wel heel respectvol. De lekkere hapjes op de tafeltjes, de petit fours, het plakje cake en het marsepeinen varkentje, de lach en de traan. Tot slot de tocht naar het crematorium met een prachtige haag van iedereen die om haar gaf. Een geweldig afscheid! Wij worden nog steeds door veel mensen gecondoleerd met het verlies van moe en wij kunnen dan zeggen dat het een hele mooie uitvaart was en ik laat met trots de mooie foto’s zien die je gemaakt hebt. Desley bedankt voor het organiseren en het ontzorgen, het heeft ons veel goed gedaan en geeft ook een bepaalde rust dat alles in goede handen is en tot in de puntjes verzorgd is. Het was een uitvaart waar wij met een heel fijn gevoel op terugkijken, wetende dat moe dit prachtig gevonden zou hebben.
Ronald en Christien van Zoolingen
De uitvaart van mijn moeder is zo geweldig geregeld door Desley beter, warmer en persoonlijker hadden we niet kunnen wensen. Zoveel geduld en adviezen en zeker ook een luisterend oor niets was te gek of te veel. En alle tijd was er, niets ging gehaast, alles ging heel vloeiend en fijn precies zoals we gedacht en gehoopt hadden. Wat een lieve vrouw is Desley, ze is echt geboren om dit vak uit te oefenen zo respectvol en goed in haar werk, iedereen verdient het om zo'n afscheid te krijgen als mijn moeder.
Jacqueline van Dreumel
Zeer prettige persoonlijke, rustige en respectvolle benadering! Deed goede suggesties voor heel veel zaken maar liet de uiteindelijke beslissing bij ons. Dat laatste brengt ook met zich mee dat je zeker met een tevreden gevoel terugkijkt op de uitvaart. En daarnaast de praktische ondersteuning in een groeps-app en in de afronding een duidelijke en transparante rekening. Dank je wel voor de begeleiding namens ons allemaal!
Raymund Valkhof
Na het overlijden op jonge leeftijd van mijn schoonvader hebben theo en desley de dienst mooi begeleidt met alles van kaarten maken tot de keuze muziek werden we goed begeleid met veel geduld vooral bij de rouwkaarten top bedrijf zeker aan te raden voor andere.
Danielle Berghs
Desley en ook Theo, hebben ons bijzonder prettig bijgestaan rondom en tijdens de uitvaart van mijn moeder. Professioneel, duidelijk en helder. Daarbij met volle aandacht en warmte. Goed zichtbaar voor mij en tegelijkertijd passend bescheiden aanwezig. Beter kan het niet wat mij betreft.
Jackie Blokker-van Kleef
Desley combineert een professionele en een persoonlijke aanpak. Vanaf het eerste moment merkten wij dat we haar volledig konden vertrouwen om de uitvaart van onze moeder niet alleen in goede banen te leiden, maar ook erg prettig te maken. Ze heeft naar ieders wensen geluisterd – die van mijn moeder, van ons en van familieleden en vrienden – en in elke stap van het proces en in elk detail actief meegedacht om zo een fantastisch mooie uitvaart neer te zetten. Het is mede dankzij haar dat wij deze gebeurtenis op een goede manier kunnen verwerken.
Ruben Jacobson
De manier waarop Desley samen met haar vader ons heeft begeleid bij het regelen van de uitvaart van onze moeder/schoonmoeder kan ik samenvatten in 4 woorden: bekwaam, medelevend, professioneel en adequaat. Wie bij zo’n ingrijpende gebeurtenis zoekt naar de beste begeleiding, kan bij Desley terecht.
Peter van der Zwan
Ik ben super blij met een prachtige uitvaart die we mijn vader konden geven tijdens de Corona pandemie. Aangezien we maar 30 mensen bij mochten zijn en er een gedeelte van ver kwam moesten we even schuiven. Hij kreeg een fantastische uitvaart op het strand. Evengoed een lunch en we hebben het glas geheven ipv koffie en cake! Desley was heel duidelijk dat alles wat we wilde Gerealiseerd kon worden. Ze luistert goed naar de wensen van de familie. Ik beveel haar zeker bij iedereen aan!
Monique Baak
Wat ben ik blij dat wij Desley gevonden hebben. Ze heeft de uitvaart van onze vader verzorgd en dit had echt niet beter gekund. Desley is professioneel, heeft veel goede ideeën en stond continue voor ons klaar. Dankzij haar was de uitvaart echt helemaal ‘papa’. Ook de nazorg en de uitleg over de kosten was helder. Lieve Desley, nogmaals ontzettend bedankt. Jouw begeleiding was voor ons heel waardevol.
Karin Aponno
Bij het uitzoeken van een uitvaartverzorger hebben we voor Desley gekozen omdat ze snel en met een overzichtelijke offerte reageerde. Ze heeft gelijk een groepsapp aangemaakt wat het contact erg makkelijk maakte. Bij het bespreken van de uitvaart wist ze heel goed aan te voelen wat we wilden. Niets was haar te veel. Ze deed goede suggesties, bv om dingen die belangrijk waren in het leven van de overledene rond haar kist te plaatsen. Dat gaf bij de uitvaart een zeer warm gevoel. De organisatie van alles liep gesmeerd, daar sprak haar professionele opleiding uit. Zij was aanwezig maar altijd op de achtergrond. Ook na de uitvaart was zij nog steeds bereikbaar voor ons. Het met Kerst ontvangen van een sterretje met de naam van de overledene met een begeleidende lieve kaart deed erg goed. Kortom, van harte aan te bevelen!
Jos Gravesteyn
Het verlies van mijn man is het ergste wat mij is overkomen, mijn man is na een heel kort ziekbed toch nog plotseling en heel onverwachts overleden. Je valt dan in een heel zwart gat waarbij je ook nog van alles moet gaan regelen, iets waar je op dat moment eigenlijk niet toe in staat bent. Maar dankzij Desley en Theo is dat op een heel meelevende en professionele en warme manier gegaan. Zij hebben heel goed geluisterd naar op welke manier de uitvaart zoals ik mijn man kende en wij ook wel eens hadden besproken zou moeten plaatsvinden. Mijn man was een grote fan van de Carpenters en met de hulp van Theo en zijn muziekkennis zijn er hele mooie nummers op de uitvaart gespeeld. Langs deze weg wil ik en Desley en Theo nogmaals heel hartelijk bedanken voor de geweldige hulp en ondersteuning die ik tijdens de voorbereiding en de uitvaart en na de uitvaart van mijn man heb mogen ontvangen.
Marian van den Barselaar
Ik heb Desley en Theo ontmoet bij de uitvaart van onze lieve vriendin Clasien, ik was gelijk geroerd door de betrokkenheid en toch ook de professionaliteit , die zij hadden. Dus toen mijn lieve man Gilles is overleden, dacht ik direct aan Desley en Theo voor de uitvaart. En weer viel op hoe betrokken en professioneel ze zijn. Ze hebben me zo geholpen alles te regelen zoals ik het heel graag wilde, dat het voor mij geweldig is om naar terug te kijken. Ook de facturering is zo transparant en kwam zelfs lager uit dan begroot. Petje af voor deze 2 fantastische mensen. Lieve Des en Theo, heel erg bedankt.
Lucie Reinhard
Na het overlijden van onze dochter Iris (28j) hebben we per abuis (google) met Desley contact opgenomen. Na een heel korte verbazing over onze vergissing, voelde het contact met Desley direct goed aan. Toeval (!) was dat in de familie van Desley iemand onze dochter van dichtbij gekend heeft. Samen met mijn vrouw, goede vriendin van onze dochter en Desley hebben we de uitvaart geregeld. Het is een heel mooie uitvaart geworden, voorzien van koets met friese paarden en ondanks Corona toch nog 60 gasten kunnen ontvangen. Alles is vastgelegd op video om nog eens terug te kijken. Tijdens de uitvaart hebben veel mensen ook meegekeken via de live stream en zo zijn er uiteindelijk toch nog heel veel mensen “digitaal” aanwezig geweest bij de uitvaart. Desley en haar team hebben ons door hun aandacht en ervaring stap voor stap begeleid, ideeen aangebracht (24 uurs-kamer bv), goed naar onze wensen geluisterd en alles heel goed geregeld.
Franck en Margriet van Veen
Na het zeer onverwachte overlijden van mijn zwager, hadden wij iemand nodig om de begrafenis te organiseren uit de omgeving waar zij wonen. Via Google kwam ik bij By Desley terecht. Achteraf gezien, zeker een uitstekende keuze. In goed overleg hebben wij, samen met By Desley, een afscheid kunnen samenstellen, dat paste bij de persoon die mijn zwager was en voor mijn zus een goede start om met de verwerking van haar grote verlies te gaan beginnen. De door By Desley geadviseerde locatie paste, door de informele sfeer en grote van de zaal, prima bij wat wij voor ogen hadden en het kleine aantal mensen dat aanwezig was. De persoonlijke begeleiding door By Desley tijdens het organiseren en uitvoeren van het afscheid, was voor ons een steun in deze zeer moeilijke periode. Ook over de financiële afhandeling ben ik zeer tevreden. Na de heldere begroting is duidelijk waar je rekening mee moet houden en samen met de factuur ontvang je alle bonnen van leveranciers. Een open manier van werken die zorgt dat er ook achteraf geen vervelende verassingen zijn.
Johnny Vonk
Na het overlijden van mijn moeder kwamen mijn zus en ik via Google op de website van Desley terecht. Haar website en benadering spraken ons meteen aan: een ‘funeral planner’ die ons zou helpen om de uitvaart te organiseren. Op een manier die bij ons past: persoonlijk, betrokken en van deze tijd. We wisten al snel wat we wilden: vanuit ons eigen huis afscheid van onze moeder nemen. Na tien jaar verpleeghuis gunden we haar en onszelf dat zo; het huislijke, intieme en knusse. En ook: geen tijdsdruk. Verdeeld over twee dagen hebben we op een prachtige manier afscheid genomen, met onze moeder thuis en in ons midden. Het was bijzonder, liefdevol en ongelofelijk ontroerend. We konden met onze volle aandacht bij onze moeder, onze dierbaren, onze gasten en onszelf zijn, in het volste vertrouwen dat Desley met haar organisatietalenten en horeca-ervaring alles in de gaten hield en regelde. Want dat was ons in de dagen na het overlijden wel duidelijk geworden. Ze reageerde razendsnel op mails en appjes, hielp ons keuzes maken en regelde alles wat geregeld moest worden. En ondertussen waakte ze prettig over ons, zo voelde het, en hield ze regelmatig de vinger aan de pols. Dank je wel Desley, voor je professionaliteit, persoonlijke inbreng en goede zorgen. Niets was je te veel. We waren in goede handen en kijken dankbaar terug op het mooiste afscheid dat we onze moeder en onszelf konden geven. Warme groet, Brigitte en Linda
Brigitte en Linda
Toen we half augustus 2020 te horen kregen dat onze moeder binnen enkele dagen tot weken zou komen te overlijden zijn we op zoek gegaan naar een uitvaartondernemer. Na het afvinken van punten zoals bereikbaarheid, professionaliteit, prijs en referenties, kwamen we uit op By Desley. Het kennismakingsgesprek verliep erg prettig, zakelijk waar het moest, betrokken waar het kon. Het goede gevoel bij Desley en haar vader Theo was daarmee ingezet. Er werd een duidelijk kader geschept waarbinnen we in alle vrijheid onze invulling aan een mooie crematie konden geven. Dat was toen nog een betrekkelijk ver van ons bed scenario… Door het unaniem goede gevoel maakten we ter plekke de keuze om de crematie door hen te laten begeleiden. Desley liet toen ook direct wat spullen achter zoals de doos met kaartjes en een catalogus met kisten zodat we in alle rust konden kijken wat er mogelijk was. De rust was van korte duur want de volgende dag overleed onze moeder. In de hele rollercoaster van het overbrengen van onze moeder vanuit het hospice naar de tijdelijke verblijfskoeling, het tijdpad uitzetten van alle voorbereidingen voor de crematie, de crematie zelf en de financiële afhandeling deden Desley en haar vader hun naam en referenties eer aan. Ze waren zichtbaar aanwezig waar het passend was. Ze waren onzichtbaar als we ze niet nodig hadden. Ze organiseerden op de achtergrond alle noodzakelijke activiteiten zodat wij alle aandacht aan ons eigen aandeel binnen de afscheidsceremonie konden besteden. Ze gaven soms een idee, een overdenking, maar nooit met het gevoel dat we gestuurd of gepushed werden. Het lijken zomaar wat verstandige opsommingen die je lezend op hun site ook al hebt zien staan. Maar als je zoals wij in de praktijk met ze hebt samengewerkt (want zo voelt het) begrijp je pas hoe waardevol die kwaliteiten zijn in een situatie waarin de emotie regelmatig de overhand heeft over het verstand. Na een maandje kwam Desley langs om alles nog even door te nemen inclusief de rekening. Ook hier liet ze weer zien dat ze een eerlijke, integere, betrokken vrouw is die goed werk levert in een branche waar we het ook zo vaak anders zien en horen. We hebben haar spontaan geridderd tot huis-uitvaartondernemer. Desley en Theo, Bedankt! Rien, Petra, Inge en Paul Verschuur”
Paul Verschuur
Desley heeft recentelijk de uitvaart van mijn moeder geregeld. Dit heeft ze echt perfect gedaan met alle professionele en persoonlijke aandacht die je maar kan wensen. Desley werkt ook met een “open boek” als het gaat om de kosten. Dit betekend dat het uiteindelijke bedrag lager uitkwam dan de oorspronkelijke begroting en aanzienlijk lager was dan haar concurrentie. Ik kan haar van harte aanbevelen.
Patrick Esseboonm
Over By Desley niets dan goeds! Onze vader wilde gecremeerd worden, en ‘de rest verzinnen jullie zelf maar’. Eind juli kwam hij helaas te overlijden. Wij, zijn twee dochters, waren het al snel eens: geen houten kist; geen zaaltje met muziek, speeches, koffie en cake; geen ‘standaard’ uitvaartonderneming die meerdere uitvaarten per dag doet. Op internet vielen de foto’s van ‘By Desley’ op door hun frisse uitstraling. Bij Desley bleek maatwerk wél mogelijk. Al in het eerste gesprek bleek haar grote betrokkenheid, terwijl ze toch zakelijk en to the point bleef, wat heel prettig is wanneer je zelf overmand wordt door emoties. We opperden wat ideeën en niets bleek onmogelijk, Desley droeg zelf ook ideeën aan en regelde daarna alles. Via een groeps-app hielden we voortdurend contact en dat was altijd even helder, overzichtelijk en toch ook meelevend; Desley begrijpt dat het in zo’n situatie niet altijd gemakkelijk is om beslissingen te nemen. De uitvaart zelf was precies zoals we het ons hadden voorgesteld. Familie en vrienden konden afscheid nemen van onze vader op zijn eigen geliefde volkstuin, waar hij was opgebaard in een prachtige gesloten mand van bananenblad. Desley had versnaperingen en frisdrank geregeld, want het was een tropisch warme dag. Vooral de manier waarop zij hoffelijk, vriendelijk en ontspannen alles in goede banen leidde in deze niet-alledaagse situatie, was een verademing. Samen met haar vader, die haar assisteert, zorgde zij ervoor dat alle belangstellenden een erehaag langs het hoofdpad van het volkstuincomplex vormden om onze vader uitgeleide te doen. Het was een prachtige uitvaart waaraan we met heel warme gevoelens terugdenken.
Jacqueline en Annette
Er was heel snel persoonlijk contact n.a.v. offerte-aanvraag. Tijdens het offertegesprek was meteen helder en duidelijk wat je kreeg voor welk bedrag. Die persoonlijke en betrokken aanpak bleef tijdens het hele traject. Er was veel aandacht voor de opmaak van de rouwkaart. De crematie zelf was uitstekend verzorgd. De afscheidsruimte was sfeervol en met zorg ingericht. Ook aan de aankleding van de koffiekamer was veel aandacht besteed. Beide ruimten waren heel uitnodigend. De begeleiding van binnenkomst tot vertrek verliep heel prettig. Over de samenwerking met Desley waren wij heel tevreden. Wij zouden Desley als uitvaartonderneming zonder terughoudendheid aanbevelen.
Ilonka Wolters - Nelwan
In een lastige tijd, waarin je alle steun kan gebruiken, was het voor ons heel prettig om kennis te maken met Desley. Al in het eerste telefonische gesprek was er een klik. Ze was begripvol en ging gelijk informeren of al onze wensen rondom het afscheid van mijn vader gerealiseerd konden worden. Op de avond van zijn overlijden tot en met de uitvaart hebben wij de begeleiding van Desley als heel professioneel en warm ervaren. Zij is iemand die ook zoekt naar alternatieven en besparingen. We hebben al meerdere ervaringen met uitvaartverzorgers gehad, maar Desley is echt een topper! Bedankt namens ons allemaal, Dorien Willems-Van Zandbergen
Dorien Willems-Van Zandbergen
Perfecte persoonlijke benadering. Geweldige begeleiding tijdens de gehele uitvaart, met een warme en persoonlijke sfeer. Financieel geheel transparant en prima prijs-kwaliteit.: veel kwaliteit voor een goede prijs. Goede adviezen en hulp tijdens deze moeilijke periode. Ook alle andere familieleden en vrienden waren erg tevreden over de uitvaart, kaart, super mooie kist en warmte. Mega-veel dank!!
Walter Veen
Desley heeft de uitvaart van beide ouders verzorgd. Zij maakt het afscheid heel bijzonder. Desley is een warme, betrokken en doortastende persoonlijkheid. Voor de kleinste details heeft zij oog en niets is haar teveel. Daarnaast biedt ze een luisterend oor, troost en geeft advies. Desley verstaat haar vak en verzorgd de uitvaart liefdevol. Bij haar ben je geen nummer. Dank je wel. Je bent een kanjer. Veel liefs en een hele dikke knuffel, Fred en Sandra.
Sandra Kerpel
Op 23 mei 2020 namen wij afscheid van mijn vader, 89 jaar oud. Ook al was mijn vader al een poos ziek en zijn overlijden niet onverwacht, toch zijn de schok en het verdriet groot als hij er opeens echt niet meer is. En dan is het zo fijn als professionele en tegelijkertijd warme, betrokken mensen als Desley en Theo je helpen om alles snel en goed te regelen. Je hebt immers maar één kans om het goed te doen. Wij zien terug op een prachtig afscheid, waarin we alles hebben kunnen doen wat mijn vader heeft gewild en wat wij mooi of belangrijk vonden. Desley en Theo hebben er alles aan gedaan om ons op ons gemak te stellen, te helpen met het bedenken van mogelijkheden om al onze wensen in te willigen. Vooral fijn was dat zij zo vriendelijk, bescheiden en begripvol waren, ideeën aandroegen die goed bij onze wensen pasten, en ons het gevoel gaven dat alles goed zou gaan. En zo ging het ook. Wat de kosten betreft: alle kosten waren vooraf goed duidelijk gemaakt, we kwamen niet voor verrassingen te staan. We zijn blij dat we voor Desley en Theo en hun persoonlijk benadering hebben gekozen. We zijn in korte tijd vertrouwd met hen geraakt. Henk en Marijke Stipdonk
Henk en Marijke Stipdonk
Ergens in april 2019 begreep ik dat mijn moeder niet lang meer te leven zou hebben en kreeg ik viavia de naam van Desley aanbevolen als een zeer goede uitvaart verzorgster. Ik heb toen spontaan contact met haar opgenomen en uitgelegd wat de wensen waren van mijn moeder en de familie. Binnen een dag had ik een duidelijke en overzichtelijke offerte. Eind april overleed mijn moeder en Desley en haar vader kwamen dezelfde dag langs. Middels een zeer prettig en persoonlijk gesprek, waarin wij allemaal de ruimte kregen om onze wensen uit te spreken en waarin wij door Desley geholpen werden in het maken van onze keuzes is de uitvaart van mijn moeder bovenverwachting mooi en heel persoonlijk geweest. Zo mooi zelfs dat wij met hele fijne herinneringen aan deze dag terug denken. Desley is een prettige, persoonlijke maar zeker ook een professionele uitvaartverzorgster die ons in deze moeilijke tijden heel fijn ontzorgd heeft.
Sylvia Rietveld
Toen onze moeder eind november 2019 kwam te overlijden was het Desley die binnen een mum van tijd bij ons was. Ik beschouw haar nog steeds als een engeltje dat op stomtoevallige wijze bij ons op de stoep stond die nacht. Stiekem geloof ik dat zoiets geen toeval is. Op een professionele en tegelijkertijd warme en liefdevolle manier nam zij mij en mijn zus aan de hand om alles wat er op zo’n moment en de chaotische dagen erna moet gebeuren in soepele banen te leiden. Desley is een authentieke vrouw ze is echt, waardoor wij als nabestaanden mede dankzij haar steun en begeleiding onze inspiratie de vrije loop konden laten om een afscheid te organiseren waar we met zoveel blijdschap en dankbaarheid aan terug kunnen denken. Wij zaten met Desley meteen op dezelfde golflengte. Een woord, een blik was genoeg. Juist die onvermijdelijke dood en het pijnlijke gemis doordringen je hoe belangrijk het is om het leven te vieren. Ook de herinneringen aan dat leven van degene die niet meer fysiek bij je is. Dat gun je iedereen.
Mathilde Groenendijk
Wij prijzen onszelf nog steeds gelukkig dat Desley op ons pad kwam tijdens de zoektocht naar een begrafenisondernemer voor de uitvaart van onze moeder. Ze overleed eind januari 2020, gelukkig nog net voor de coronamaatregelen. Achteraf kunnen we zeggen dat het afscheid bijna een feestje was. Uitbundig met een weelde aan bloemen, een prachtige kist, heel veel familie en vrienden met op het laatst een toast met een goed glas wijn. Het liep zoals onze moeder gewenst had. Zoals ze het leven vierde: uitbundig. En vooral ook non conformistisch. Desley heeft ons begeleid tijdens het regelen van en de uitvaart zelf. Dat deed ze tot in de kleinste details. Niets werd aan het toeval overgelaten zonder ons daarmee te belasten. Naar de begraafplaats in Zeeland, lopend volgens gebruik, kwamen we langs een wegopbreking. Desley had geregeld dat de stoet er door heen zou kunnen en dat ze dan even zouden stoppen met werken. Er kwam een verkeerde auto aanrijden (zwart in plaat van wit) en Desley regelde dat deze weer omgeruild werd. Daarvoor moest de nieuwe auto 150 km rijden. Maar Desley neemt geen genoegen met dit soort foutjes. Het mooiste was nog wel het advies van Desley om de ruimte voor de afscheidsceremonie aan te kleden met de beelden van onze moeder. Ze was beeldhouwster. Dat vonden we een mooi idee en toen we de reeks gingen samenstellen om mee te nemen vonden we onder een van de beelden de grafrede die onze moeder al had geschreven met de titel die we al op de rouwkaarten hebben gebruikt: “Ik leef voort in mijn beelden”. Die rede hebben we natuurlijk voorgelezen tijdens de ceremonie. Ook hebben we op aanraden van Desley een fotograaf ingehuurd. Dat was ook een heel goed idee omdat er toch een aantal mensen niet aanwezig konden zijn, maar op deze manier ook getuige zijn van een prachtig afscheid. En zelf kijken we telkens in het boek met een positief gevoel. Het is heel verdrietig dat ze er niet meer is, maar een goed afscheid is zo belangrijk voor de rouwverwerking. En door Desley is dat gerealiseerd. Vandaar dat wij ons gelukkig prijzen met Desley en de manier waarop ze de uitvaart heeft geregeld.
familie van den Broeke
Het verlies van een dierbare is het ergste wat je kunt overkomen. Aangeslagen door het verdriet word je overspoeld door keuzes die gemaakt moeten worden. Het geeft een stukje verlichting wetende dat er met respect gehandeld wordt. De persoonlijke aanpak geeft een stukje rust en vertrouwen. Naast een luisterd oor wordt er ook meegedacht en geholpen om alles naar wens te laten verlopen. Eerlijk, altijd bereikbaar, een lieve dame die met respect en liefde zorgt voor een prachtige uitvaart. Bedankt voor alles!!!
Leonie Kampman
Toen mijn moeder overleed waren we verdrietig en opgelucht maar ook trots op en blij met onze schoondochter Desley die haar uitvaart warm, liefdevol, deskundig en empatisch verzorgde. Familie en vrienden reageerden ook vol warmte en positiviteit over Desley’s begeleiding. In alles dacht ze met ons mee, maar liet ons de ruimte voor eigen ideeën. We gunnen iedereen zo’n warme, persoonlijke uitvaart verzorgd door “By Desley” Namens ons allemaal: Dank je wel Desley! Mijn vader zou zeggen:” Een 10 met een griffel” Margaret Beentjes
Margaret Beentjes
In oktober 2019 hebben we By Desley in de arm genomen voor de verzorging van de uitvaart van mijn moeder. Binnen 10 min na aanvraag van een offerte belde ze me en hadden we een heel prettig gesprek, De volgende dag ( op zondag) kwam ze met haar vader alles doornemen. super empathies ..warm…betrokken en professioneel zijn Desley en haar vader. zeer transparant ook in het totale kosten plaatje. Alles tot in detail besproken ,waarbij ze haar ervaring en goede ideeen met ons deelde. de uitvaart zelf was perfect geregeld en uitgevoerd…..niets is aan het toeval overgelaten….. ik kan haar en haar vader echt aanbevelen , ze zijn top!. je kunt je op dat soort verdrietige momenten geen betere wensen.
Luigi Randolfi
Toen mijn vader overleed hebben wij 5 offertes opgevraagd. De offerte van By Desley sprong er voor ons uit. Zeer duidelijk en open over de kosten. Na een eerste bezoek van Desley waren we het er gelijk over eens, dit was de benadering die wij zochten. Niet zo stijf en opdringerig zoals we weleens meegemaakt hebben. We zijn zeker niet teleurgesteld in onze verwachtingen. Alles werd zeer professioneel voor ons uit handen genomen, ook de afwikkeling van alle administratieve zaken zoals het aanvragen van uitstel van de uitvaart bij de officier van justitie en de afwikkeling van de uitvaartverzekering. De nazorg was ook zeer prettig. Kortom wij hopen jullie voorlopig niet nodig te hebben maar we zullen jullie zeker aanbevelen bij familie en vrienden.
Marian van der Loos
Wij kunnen u By Desley, Desley en Theo Boxtart van harte aanbevelen. Wat een kanjers!! Uit meerdere opgevraagde offertes hebben wij gekozen voor By Desley. Een heldere en duidelijke offerte en zeker niet de duurste. Desley kwam samen met haar vader Theo bij ons op kennismakingsbezoek. Beiden maakten al meteen op ons een professionele en zeer sympathieke indruk. Theo Boxtart ondersteunt zijn dochter op haar verzoek wanneer zij dat nodig acht. In ons geval was dat vooral op logistiek gebied. Gaandeweg het bespreken van de uitvaart hebben wij Desley leren kennen als een jonge zeer empathische vrouw die op professionele wijze veel meer betrokkenheid toont en duidelijk meer belangrijke details en ideeen uit zichzelf naar voren brengt dan een doorsnee uitvaartverzorger. Wij hebben veel bewondering gekregen voor Desley haar zeer goede inzicht en kennis van zaken. Het afscheid van onze dierbare hebben wij mede hierdoor op een prachtige wijze en volledig naar onze wens met elkaar kunnen afsluiten. Fraai detail bij het eindgesprek was dat Desley ons vertelde dat zij uit zichzelf had uitgezocht dat er toch een uitvaartpolis op naam van onze dierbare was. Wij hadden hierover alleen ons vermoeden uitgesproken maar konden dit zelf niet bevestigd krijgen. Hartelijk dank voor alles Desley en Theo!! Ruud en Yolanda van den Berg, Alphen aan den Rijn
Ruud en Yolanda van den Berg
Desley en ook Theo, hebben ons bijzonder prettig bijgestaan rondom en tijdens de uitvaart van mijn moeder. Professioneel, duidelijk en helder. Daarbij met volle aandacht en warmte. Goed zichtbaar voor mij en tegelijkertijd passend bescheiden aanwezig. Beter kan het niet wat mij betreft.
Jackie Blokker-van Kleef
Theo en Desley hebben op fijne en mooie wijze de uitvaart van onze moeder verzorg. Een niet aflatende aandacht van hen beiden gedurende deze korte periode heeft ons veel goed gedaan. Nogmaals onze dank. Marijke, Annemiek, Hans en Liesbeth
Hans Scheffer
Toen mijn (schoon) vader ongeneeslijk ziek werd en hij zijn leven wilde beëindigen hebben wij bij 5 uitvaartdiensten een offerte aangevraagd. Desley was de enige van de 5 uitvaartdiensten die telefonisch contact met ons opnam. De persoonlijke benadering, de uitgebreide en duidelijke offerte was voor ons de reden om de uitvaart door Desley en haar vader te laten regelen. De begeleiding bij het proces van euthanasie en het regelen van de uitvaart door Desley en haar vader vonden wij heel bijzonder. In zo’n moeilijke en emotionele fase hebben Desley en haar vader ons zeer goed geholpen bij het maken van keuzes. Wij vonden het ook bijzonder dat Desley er meteen werk van had gemaakt toen de afgifte van de overlijdensverklaring niet goed was gegaan. Desley heeft dit meteen met de gemeente geregeld. En zij heeft zelfs geholpen om de rouwkaarten in de enveloppen te doen en met het plakken van de zegels op de rouwkaarten. Op ons verzoek heeft Desley onze speeches voorgelezen tijdens de uitvaart en dat deed zij heel erg goed. Wij willen ook Desley en haar vader bedanken voor de begeleiding en het regelen van de prachtige uitvaart.
Helen & Desi Baboeram
Mijn man was al jaren ziek,we hadden toen zoiets laten we alles al regelen dan hebben we die rugzak niet meer bij ons. In 2018 kwamen Desley en Theo alles bespreken. Alles zo eerlijk en persoonlijk we wisten ongeveer de kosten wat we ongeveer kwijt waren en dat geeft ook rust,maar het scheelt heel veel met een ander begrafenisondernemer. Helaas kwam mijn man 29 Maart 2019 te overlijden. Desley gebeld en er werd gelijk alles geregeld. Desley en Theo hadden mensen geregeld om mijn man te wassen en aan te kleden SUPER zo netjes. We hadden zelf een foto genomen van het uitzicht wat mijn man had op zijn ziekbed, heeft Desley/Theo ook keurig gedaan. Het begeleiden van alles je hoefde ze maar te bellen en een van de twee kwam even langs. De crematie was ook heel mooi dankzij Desley/Theo. Desley en Theo zijn mensen/mensen natuurlijk willen ze centjes verdienen ,maar denken met ALLES mee. De familie/buren/vrienden hebben het er nog over dat het zo mooi was. Toen zei ik dat komt door Desley en Theo. Ben toch een beetje van ze gaan houden :] Desley en Theo we hebben jullie heel vaak bedankt voor alles. Maar nogmaals BEDANKT voor alle goede zorgen XXX Ik hoop dat ik jullie nog niet nodig heb, maar weet zeker dat de kinderen jullie bellen Bedankt namens mij de kinderen schoonkinderen en kleinkinderen ,kleinkinderen vonden het prachtig om op kist van Opa te kleuren en te tekenen.
Sonja v Rossum Hekendorp
Bij het overlijden van onze oma zijn we heel fijn begeleid door Desley en haar vader. Tot in de puntjes werd er aan dingen gedacht waar wij nooit bij stil zouden hebben gestaan. Bescheiden maar zeer daadkrachtig, respect voor persoonlijke ruimte maar zeer warm en betrokken, aanwezig daar waar nodig. Fijne mensen met een warm hart en een zeer goed oog voor elk detail. Wij zijn dankbaar hen te hebben mogen leren kennen in de moeilijke tijd die we door moeten. Desley en Theo, hartelijk bedankt voor alles wat jullie voor ons en oma hebben gedaan. liefst Esther en familie
Esther Appelman
Desley en haar vader zijn voor mij een enorme hulp en steun geweest na het overlijden van mijn moeder Ze nemen alle tijd voor je. en helpen je door alles heen. Hoop ze voorlopig niet meer nodig te hebben, maar zowel dan zijn zij de 1e die ik bel. Mits het ooit over mezelf zou gaan , maar dan willen ook de kinderen gebruik maken van deze fijne mensen Geef dan ook met liefde hun gegevens door aan anderen.
gerry van den berg
nze ervaring bij de uitvaart van onze moeder laat zich kort samenvatten door: Persoonlijk, met alle aandacht die je je ook wenst, met vrijblijvendheid en advies en door het inspelen op wensen en veranderingen van wensen die zich nu eenmaal toch ook voordoen in zo’n traject. Gewoon het ontzorgen van de familie die soms overmand door emoties zich toch een weg moeten slaan door allerlei zakelijke beslommeringen en twijfels over hoe zullen we het doen. Desley en haar vader die haar bijstond maakte dat wij ons nergens zorgen over hoefden te maken. En hoewel je natuurlijk niet zakelijk wilt zijn bij kosten van een uitvaart van een dierbare is het goed om te weten dat Desley transparant werkt en tegen een tarief waar andere uitvaartorganisaties het niet voor doen en zeker niet op deze wijzen. Kortom een aanrader om uw uitvaart bij en door haar te laten regelen.
John van Stuijvenberg
By Desley, onze redding. Wij hadden al jaren geleden verzonnen wat er bij het overlijden van een van ons zou gaan gebeuren, we hadden gekozen voor crematie en mijn vrouw had mij verzocht om zelf de rouwkaarten te maken. Een paar weken voor haar overlijden zijn we gaan regelen, we kwamen er niet uit of we konden het niet betalen. De rouwkaarten waren al gemaakt, maar daar had men geen oren naar. Na veel gepraat met de grote jongens zijn wij op het internet gaan zoeken en offertes aan gaan vragen. Dat hebben we geweten, maar één stak er met kop en schouders bovenuit en zo kwam er een jonge dame bij ons in huis om daar eens netjes en heel vakkundig over te praten. Wij vielen van de ene in de andere verbazing! Deze jonge dame wist van wanten en was kundig tot in de kleinste details, waaruit bleek dat wij het best konden betalen als we het op onze wijze tot uitvoer zouden willen brengen. Hiermee hebben we Desley en haar vader leren kennen die, toen het eenmaal nodig was, alles in de hand had en alles zeer gedisciplineerd en als de rust zelve tot uitvoer heeft gebracht. Precies zoals wij het hadden verzonnen en bedacht, incl. haar eigen goede ideeën De organisatie van deze uitvaart was haar voor de volle 100 procent toevertrouwd, ik en mijn familie kunnen haar van harte aanbevelen. Desley, hartelijk dank!
Wim Sanders
Na het overlijden op jonge leeftijd van mijn schoonvader hebben theo en desley de dienst mooi begeleidt met alles van kaarten maken tot de keuze muziek werden we goed begeleid met veel geduld vooral bij de rouwkaarten top bedrijf zeker aan te raden voor andere
Danielle Berghs
Desley en haar vader zijn verfrissend eerlijk en transparant. Daarnaast ook nog eens vriendelijk en meelevend. Alles wordt met zorg en respectvol uitgevoerd. Ook de mensen met wie zij samenwerken stralen dit uit. Dankzij hen is de crematie van mijn moeder op een heel persoonlijke wijze en vlekkeloos verlopen. Een afscheid waar we vol dankbaarheid op terugkijken.
Marijke Noordeloos
Desley en haar vader hebben voor ons 2 x een uitvaart verzorgd binnen 2 maanden en beide keren hebben ze een persoonlijke warme en intieme uitvaart georganiseerd met hele persoonlijke details. Door hun vriendelijkheid en alles kan instelling ging alles als vanzelf dat heb ik als heel prettig ervaren. Ze krijgen van mij een dikke 10.
Meta Leidelmeijer
Toen we in februari dit jaar te horen kregen dat mijn moeder nog maar een paar maanden te leven had, moesten we op zoek naar een uitvaartverzorger. Nadat we verschillende offertes hadden op gevraagd, is onze keuze gevallen op Desley Boxtart. In een eerste gesprek met Desley en Theo kwamen zij open, eerlijk en respectvol op ons over. We zijn heel blij met onze keuze. Samen met haar vader Theo heeft ze ons met allerlei beslissingen geholpen. Goede adviezen gegeven en samen met ons, onze eigen ideeën uitgewerkt. Desley en Theo hebben ons voor, tijdens en na het overlijden van mijn moeder (afgelopen september) met raad en daad bijgestaan. We kunnen haar nu ook nog steeds bellen als we ergens mee zitten, en neemt ze weer de tijd voor ons. We hebben het ziekbed en het overlijden van mijn moeder goed af kunnen sluiten dankzij Desley en Theo Boxtart, en zijn hier heel dankbaar voor. Ze krijgen van ons, niet alleen zakelijk maar ook persoonlijk, een dikke 10!
Diny de Jong-Otten
Na het overlijden van onze moeder en schoonmoeder zijn wij fantastisch begeleid door Desley Boxtart. Zowel gedurende de voorbereiding, als tijdens de uitvaart was Desley zeer begripvol en allert. Zij gaf ons goede informatie en adviezen om de uitvaart zo passend mogelijk voor ons te organiseren. Zij was voor ons beschikbaar en toonde zich altijd direct betrokken! Ook de afwikkeling c.q. de betaling van de uitvaart verliep prettig. Desley nam zelfs de moeite om de factuur van de uitvaart persoonlijk te komen toe lichten. Kortom onze ervaring met deze uitvaartorganisatie en specifiek met Desley was zeer aangenaam en bijzonder.
Brenda Ras
Mijn man is helaas op veel te jonge leeftijd, twee maanden geleden overleden. Desley heeft in deze moeilijke tijd zoveel voor ons betekend dat het bijna niet in woorden is uit te drukken. Ze heeft alles zo warm, liefdevol en geheel naar onze wensen uitgevoerd. Alles uitstekend geregeld. Ook heel professioneel van het regelen naar een ander crematorium omdat de andere verbouwd werd, kaarten, auto, muziek en ook vooral haar warme persoonlijkheid met het speechen en het regelen bij de uitvaart werd en wordt nog steeds door heel veel mensen genoemd als bijzonder. Desley nogmaals heel veel dank voor alles. Je bent een topper en wij willen jouw bedrijf van harte aanbevelen.
Lian van Galen
Op een dag hoorden wij, dat mijn man ongeneeslijk ziek was en hij wilde zijn crematie zelf regelen. Nu was het geval, dat hij een muziekvriend had, Theo die er meer vanaf wist dan wij, want zijn dochter Desley en hij hebben een uitvaartonderneming. In het begin vroegen wij van alles aan Theo en later kwam Desley erbij. Er viel over alles te praten, zo konden wij ons een beeld vormen, van wat wij wilden op zijn crematie: een bijzondere rouwkaart met een app om zijn foto’s te scannen, muziek gekozen bij elke spreker, enz. Niets was jullie teveel, jullie zijn kanjers de crematie was zoals hij het had gewild. Bedankt Desley en Theo voor de lieve, warme ondersteuning voor en na zijn overlijden namens mij, mijn kinderen/kleinkinderen bedankt voor alles. We bevelen jullie aan!
Pia Slootweg-Hoogeveen
Desley heeft de uitvaart van mijn vrouw heel goed begeleid, met voor ons de juiste mix van betrokkenheid, respect en professionaliteit. Ze maakt duidelijke afspraken, is transparant over de kosten en reageert heel snel op aanvullende vragen of wensen. Alles bij elkaar heeft zij een uitstekende begeleiding precies volgens onze wensen verzorgd en kan ik haar diensten van harte aanbevelen!
Ruud Kolijn
Mijn vrouw is eind augustus op 58 jarige leeftijd via euthanasie overleden na een langdurig ziek zijn. Wij waren in de gelukkige omstandigheid dat ik samen met mijn vrouw diverse uitvaartorganisaties kon raadplegen. We lette daarbij op de te leveren producten, heldere informatie, prijzen, maar vooral de menselijke betrokkenheid. We kregen diverse reacties en offertes aangeboden maar er stak er één met kop en schouders bovenuit, By Desley. Samen met haar vader heeft zij mij, onze kinderen en mijn vrouw kort voor haar euthanasie op zeer rustige, menselijke en warmhartige manier uitleg gegeven over alle mogelijkheden voor de uitvaart. Zij hebben de hele uitvaart met alle wensen van mijn vrouw op een zeer liefdevolle en professionele wijze voorbereid, geregeld en uitgevoerd. Bij het schrijven van deze recensie schieten de tranen in mijn ogen als ik terugdenk aan de prachtige wijze waarop Desley ons heeft ondersteund en de uitvaart onvergetelijk mooi heeft gemaakt. Desley, ik wil je alsnog hartelijk bedanken voor de manier waarop jij met je vader de uitvaart hebt uitgevoerd. Voor mij, mijn vrouw en kinderen zijn jullie “By Desley”, de uitvaartorganisatie, waar betrokkenheid, betrouwbaarheid en kwaliteit samenkomen en leiden tot een prachtige uitvaart. DANK en heel veel SUCCES!
Paul Langezaal
Desley is een deskundig en warm persoon. Zij heeft de uitvaart van mijn vader zeer professioneel verzorgd. Daarnaast heeft zij ook de aandacht voor de familie van de overledene. Desley krijgt van ons een dikke 10! Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen.
Sandra Kerpel

Beschrijf uw ervaring met By Desley

[testimonial_view id=”1″]

Scroll naar boven