Uitvaartcentrum

Ik heb een uitvaartcentrum nodig

Een uitvaartcentrum is een locatie waar een overledene opgebaard kan worden. Hiervoor zijn koelfaciliteiten aanwezig. U kunt zelf een ruimte in uitvaartcentrum regelen, maar meestal doet een uitvaartverzorger dit voor u. Sommige uitvaartcentra stellen dit zelfs als eis.

By Desley heeft geen eigen uitvaartcentrum. Wij werken flexibel en onafhankelijk samen met veel met uitvaartcentra zodat we uw dierbare naar bijna elk centrum in Nederland toe kunnen brengen. U betaalt alleen de kosten die het uitvaartcentrum u in rekening brengt, we rekenen hier dus geen provisie over.

Wat zijn de kosten voor het gebruiken van een uitvaartcentrum?

De kosten voor het gebruik van een uitvaartcentrum lopen uiteen. Elk uitvaartcentrum hanteert eigen tarieven. Een indicatie:

· Wilt u alleen gebruikmaken van koeling zonder rouwbezoek? Dan variëren de kosten van 48 tot 130 euro per dag/dagdeel.
· Wilt u gebruikmaken van koeling en daarnaast een of twee keer een bezoek brengen met familie of andere dierbaren? Dan gelden bovenstaande kosten plus een rouwbezoektarief.
· Wilt u gebruikmaken van koeling en uw dierbare dag en nacht kunnen bezoeken tot aan de dag van de uitvaart? Ook dat is mogelijk, tegenwoordig bieden veel uitvaartcentra een 24-uurskamer aan. De kosten hiervan variëren voor vijf dagen van 650 tot 1.000 euro.

We kunnen bijna elk gewenst uitvaartcentrum voor u regelen. En uiteraard begeleiden we u bij het maken van een passende keuze.

Enkele plaatsen waar wij werken:

· Den Haag
· Leiden
· Zoetermeer
· Alphen aan den Rijn
· Gouda
· Delft
· Heemskerk
· Beverwijk
· Castricum

Staat uw plaats er niet bij? Geen probleem. U geeft aan wat uw wensen zijn en wij regelen het met zorg en tot in de puntjes voor u. Uit ervaring weten we dat dit heel prettig is, er komt al genoeg op u af.