Catering ❯

Wat is er allemaal mogelijk qua catering?

Op het gebied van catering is er eigenlijk heel erg veel mogelijk. Het is belangrijk om hierbij bepaalde keuzes te maken en daar goed over na te denken hoe u het wilt. Hierbij spelen de volgende overwegingen.

Als de afscheidsdienst bijvoorbeeld in de aula is van een crematorium of begraafplaats wilt u dan ook de condoleance met catering op dezelfde locatie?
Het gebeurt steeds meer dat families kiezen voor een andere locatie voor de condoleance dan voor de locatie waar het afscheid plaatsvond. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een restaurant waar degene graag kwam, een sportvereninging of misschien wel gewoon thuis. Het is allemaal mogelijk en wij helpen U bij het verzorgen hiervan.

Daarnaast zijn er nog keuzes te maken over wat u wilt laten serveren qua dranken: koffie en thee of ook frisdrank en/of alcholische dranken.

Wilt u cake en koeken laten serveren of liever broodjes, soep, bitterballen/hapjes of broodjes kroket. Had uw dierbare een favoriet gebakje, bonbon, broodje of iets dergelijks dan is het wellicht een mooi idee om dit te laten serveren. We kunnen eigenlijk alles  voor u verzorgen.

Kortom alles is mogelijk en bespreekbaar en dit hoeft niet per se duurder te zijn dan bij een crematorium. Horecagelegenheden zijn vaak een goede locatie omdat u daar minder aan een vastgesteld tijdvak bent gebonden dan bij een crematorium of begraafplaats. Wij laten u graag zien wat het verschil in kosten zou zijn. U mag hierover altijd contact met ons opnemen of een offerte aanvragen via de website.

Scroll naar boven