3 zussen

Weer via een offerte aanvraag komen wij in contact met een familie. 3 dochters hebben een uitvaartondernemer nodig omdat hun moeder is overleden.
Alledrie willen ze het beste voor hun moeder en haar wensen respecteren, moeder had zelf ook een mening over een aantal zaken en deze wensen hebben zij alledrie gerespecteerd en uitgevoerd.
Het is soms best lastig om het met elkaar eens te zijn omdat een uitvaart nou eenmaal heel persoonlijk is, ieder heeft zijn eigen verdriet en uiting hiervan. Maar deze 3 zussen zijn het prachtig met elkaar eens.

Moeder is prachtig thuis opgebaard in haar eigen woning, waar haar dochters haar gedurende de dagen tot aan de uitvaart in alle rust haar konden bezoeken. Wij komen bij een thuisopbaring dagelijks even langs om te kijken of alles nog ”goed” gaat. Mevrouw word begraven en de dochters hebben een mooie plek uitgekozen.
Op de dag van de uitvaart begon het met regenen op het moment dat wij naar buiten liepen, ontzettend harde regen, maar de familie heeft haar gedragen op schouders naar haar laatste rustplaats.
Na afloop wilde ze informeel bij elkaar komen en gezellig kletsen met familie, vrienden en bekende, dit hebben ze gedaan bij een hele gezellige horecagelegenheid met een hapje en drankje. Zoals ze dat alle drie hadden bedacht.

Scroll naar boven