Catering

Wat is er allemaal mogelijk qua catering:

Eigenlijk is er heel erg veel mogelijk. Het is belangrijk om hierbij bepaalde keuzes te maken.

De volgende zaken zijn belangrijk om over na te denken:

Als de afscheidsdienst bijvoorbeeld in de aula is van een crematorium of begraafplaats willen jullie dan ook de condoleance met catering op dezelfde locatie?
Het gebeurd steeds meer dat families kiezen voor een andere locatie voor de condoleance. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een restaurant waar degene graag kwam, een sport vereninging of misschien wel gewoon thuis. Het is allemaal mogelijk en wij helpen jullie bij het verzorgen hiervan.

Daarnaast zijn er nog keuzes te maken over wat je wilt laten serveren, koffie en thee of ook frisdrank en of alcholische dranken.

Wil je cake en koeken laten serveren of liever broodjes, soep, bitterballen of broodjes kroket. We kunnen eigenlijk alles wel verzorgen, heeft jullie dierbare een favoriet gebakje, bonbon, broodje of iets anders dan is het wellicht een mooi idee om dan dit te laten serveren, helemaal in de gedachte van jullie dierbare.

Kortom alles is mogelijk en bespreekbaar en dit hoeft niet per se duurder te zijn dan bij een crematorium. Horeca gelegenheden zijn vaak een uitkomst omdat de tijdsdruk daar veel minder is dan bij een crematorium of begraafplaats. Wij laten u graag zien wat het verschil in kosten zou zijn. U mag hierover altijd contact met ons opnemen of een offerte aanvragen via de website.