Wim Sanders

By Desley, onze redding.

Wij hadden al jaren geleden verzonnen wat er bij het overlijden van een van ons zou gaan gebeuren, we hadden gekozen voor crematie en mijn vrouw had mij verzocht om zelf de rouwkaarten te maken.

Een paar weken voor haar overlijden zijn we gaan regelen, we kwamen er niet uit of we konden het niet betalen. De rouwkaarten waren al gemaakt, maar daar had men geen oren naar.

Na veel gepraat met de grote jongens zijn wij op het internet gaan zoeken en offertes aan gaan vragen. Dat hebben we geweten, maar één stak er met kop en schouders bovenuit en zo kwam er een jonge dame bij ons in huis om daar eens netjes en heel vakkundig over te praten. Wij vielen van de ene in de andere verbazing!

Deze jonge dame wist van wanten en was kundig tot in de kleinste details, waaruit bleek dat wij het best konden betalen als we het op onze wijze tot uitvoer zouden willen brengen.

Hiermee hebben we Desley en haar vader leren kennen die, toen het eenmaal nodig was, alles in de hand had en alles zeer gedisciplineerd en als de rust zelve tot uitvoer heeft gebracht. Precies zoals wij het hadden verzonnen en bedacht, incl. haar eigen goede ideeën

De organisatie van deze uitvaart was haar voor de volle 100 procent toevertrouwd, ik en mijn familie kunnen haar van harte aanbevelen.

Desley, hartelijk dank!

Wim Sanders, weduwnaar van Ria Sanders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Scroll naar top