Ruud en Yolanda van den Berg

Wij kunnen u By Desley, Desley en Theo Boxtart van harte aanbevelen. Wat een kanjers!!

Uit meerdere opgevraagde offertes hebben wij gekozen voor By Desley. Een heldere en duidelijke offerte en zeker niet de duurste.
Desley kwam samen met haar vader Theo bij ons op kennismakingsbezoek. Beiden maakten al meteen op ons een professionele en zeer sympathieke indruk. Theo Boxtart ondersteunt zijn dochter op haar verzoek wanneer zij dat nodig acht. In ons geval was dat vooral op logistiek gebied.

Gaandeweg het bespreken van de uitvaart hebben wij Desley leren kennen als een jonge zeer empathische vrouw die op professionele wijze veel meer betrokkenheid toont en duidelijk meer belangrijke details en ideeen uit zichzelf naar voren brengt dan een doorsnee uitvaartverzorger. Wij hebben veel bewondering gekregen voor Desley haar zeer goede inzicht en kennis van zaken.

Het afscheid van onze dierbare hebben wij mede hierdoor op een prachtige wijze en volledig naar onze wens met elkaar kunnen afsluiten.

Fraai detail bij het eindgesprek was dat Desley ons vertelde dat zij uit zichzelf had uitgezocht dat er toch een uitvaartpolis op naam van onze dierbare was. Wij hadden hierover alleen ons vermoeden uitgesproken maar konden dit zelf niet bevestigd krijgen.

Hartelijk dank voor alles Desley en Theo!!

Ruud en Yolanda van den Berg,
Alphen aan den Rijn

Scroll naar boven