Na het zeer onverwachte overlijden

Na het zeer onverwachte overlijden van mijn zwager, hadden wij iemand nodig om de begrafenis te organiseren uit de omgeving waar zij wonen. Via Google kwam ik bij By Desley terecht. Achteraf gezien, zeker een uitstekende keuze.

In goed overleg hebben wij, samen met By Desley, een afscheid kunnen samenstellen, dat paste bij de persoon die mijn zwager was en voor mijn zus een goede start om met de verwerking van haar grote verlies te gaan beginnen. De door By Desley geadviseerde locatie paste, door de informele sfeer en grote van de zaal, prima bij wat wij voor ogen hadden en het kleine aantal mensen dat aanwezig was. De persoonlijke begeleiding door By Desley tijdens het organiseren en uitvoeren van het afscheid, was voor ons een steun in deze zeer moeilijke periode.

Ook over de financiële afhandeling ben ik zeer tevreden. Na de heldere begroting is duidelijk waar je rekening mee moet houden en samen met de factuur ontvang je alle bonnen van leveranciers. Een open manier van werken die zorgt dat er ook achteraf geen vervelende verassingen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Scroll naar top