Tarieven crematie ❯

Wat zijn de tarieven voor een crematie

De meest gestelde vraag is toch wel, wat kost een crematie nu precies?
Daar is niet zomaar 1 antwoord op, een indicatie kunnen wij u heel goed geven als wij uw wensen een beetje weten maar een bedrag tot op de cent nauwkeurig zonder alle details te weten is helaas niet mogelijk.

De reden is dat elk crematorium zijn eigen tarieven heeft, dus de locatie keuze is al heel bepalend. Dan de duur van het afscheid, dus hoe lang wilt u gebruik maken van een aula of koffiekamer?
Daarnaast zijn er nog verschillende zaken die bepalend zijn voor het tarief, denk aan het aantal kaarten dat u wilt versturen, de keuze van de kist, mand of lijkwade? Deze variëren van heel eenvoudig voor € 290 tot heel exclusief en misschien wel handgemaakt voor € 3.000.
Hoeveel dagen zijn er nodig tot de uitvaart kan plaatsvinden? Want u betaald voor gebruik van koeling vaak per dag. De keuze van de bloemen kan ook heel erg verschil maken in de kosten.

Een rouwadvertentie plaatsen wordt nog regelmatig gedaan, maar de kosten van een adverentie lopen erg uiteen. Een lokale krant is gemiddeld voor een kleine advertentie € 250 maar wilt u hetzelfde formaat advertentie bijvoorbeeld in een dagblad dan zijn de kosten al snel € 2.000.
Wist u dat elke uitvaartondernemer in Nederland 15% korting krijgt op het plaatsen van een rouwadvertentie, daarom kan het voordelig voor u zijn om juist de advertentie niet zelf te regelen maar via uw ondernemer.

Uiteraard zijn dit allemaal zaken die wij voor u in kaart kunnen brengen, dus hoe meer informatie we hebben des te beter wij u kunnen informeren over de tarieven.

Wij hopen dat u begrijpt dat daarom de kosten van een crematie niet zomaar te bepalen zijn.
We hebben hieronder een aantal voorbeeldberekeningen voor u gemaakt.
Goed om te weten is dat dit gemiddelde tarieven zijn, dus het kan zijn dat uw wensen iets duurder of misschien wel voordeliger zullen zijn.

Uiteraard staan wij u met alle liefde bij en kunnen wij u een betere kostenbegroting geven als wij u wensen hebben vernomen. Vraag online een offerte aan of neem contact op via Whatsapp of per telefoon via onze contactpagina. 

Voorbeeldberekeningen tarieven crematie:

Scroll naar boven
Scroll naar top