Je was er maar zo kort, toch was het een heel leven.
We hadden allemaal zoveel aan jou te geven

Jullie wereld staat stil, jullie leven ligt overhoop. Jullie baby is er niet meer, nu is er alleen nog maar het verdriet en gemis. Naast dat alles momenteel voor jullie stilstaat, is er vaak de behoefte om op een mooie manier afscheid te kunnen nemen van jullie baby. Wij ondersteunen jullie bij een persoonlijk, met liefde en aandacht verzorgde kinderuitvaart voor jullie baby. We denken creatief mee met jullie wensen en behoeftes.

Nadat we contact hebben gehad met elkaar komen wij zo snel mogelijk naar jullie toe. We zorgen voor jullie baby en een manier van opbaren die bij jullie past. Vervolgens gaan we jullie wensen en gedachten bespreken over het afscheid. De eerste praktische dingen gaan we alvast voor jullie regelen, zoals een eventuele rouwkaart en de dag en tijd van de uitvaart.

De volgende dagen zullen wij dagelijks contact hebben. Als jullie baby thuis blijft gedurende deze dagen, komen wij elke dag langs om even te kijken hoe het gaat. Er gebeurt voor jullie als ouders de komende tijd veel en een betrouwbare en persoonlijke ondersteuning is hierbij erg fijn. We helpen en begeleiden bij alle stappen tot en met de uitvaart. We sluiten niemand buiten, maar betrekken juist de familie erbij zoals jullie dat graag wensen. Dit kan voor het rouwproces heel belangrijk zijn.

Bekijk dit filmpje ter inspiratie voor een kinderuitvaart.