Onze recencies

Lees hier de ervaringen van de families die wij hebben bijgestaan.

Na het overlijden op jonge leeftijd van mijn schoonvader hebben theo en desley de dienst mooi begeleidt met alles van kaarten maken tot de keuze muziek werden we goed begeleid met veel geduld vooral bij de rouwkaarten top bedrijf zeker aan te raden voor andere

Danielle Berghs

Desley en haar vader zijn verfrissend eerlijk en transparant. Daarnaast ook nog eens vriendelijk en meelevend. Alles wordt met zorg en respectvol uitgevoerd. Ook de mensen met wie zij samenwerken stralen dit uit. Dankzij hen is de crematie van mijn moeder op een heel persoonlijke wijze en vlekkeloos verlopen. Een afscheid waar we vol dankbaarheid op terugkijken.

Marijke Noordeloos

Desley en haar vader hebben voor ons 2 x een uitvaart verzorgd binnen 2 maanden en beide keren hebben ze een persoonlijke warme en intieme uitvaart georganiseerd met hele persoonlijke details. Door hun vriendelijkheid en alles kan instelling ging alles als vanzelf dat heb ik als heel prettig ervaren. Ze krijgen van mij een dikke 10.

Meta Leidelmeijer

Toen we in februari dit jaar te horen kregen dat mijn moeder nog maar een paar maanden te leven had, moesten we op zoek naar een uitvaartverzorger. Nadat we verschillende offertes hadden op gevraagd, is onze keuze gevallen op Desley Boxtart. In een eerste gesprek met Desley en Theo kwamen zij open, eerlijk en respectvol op ons over. We zijn heel blij met onze keuze. Samen met haar vader Theo heeft ze ons met allerlei beslissingen geholpen. Goede adviezen gegeven en samen met ons, onze eigen ideeën uitgewerkt. Desley en Theo hebben ons voor, tijdens en na het overlijden van mijn moeder (afgelopen september) met raad en daad bijgestaan. We kunnen haar nu ook nog steeds bellen als we ergens mee zitten, en neemt ze weer de tijd voor ons. We hebben het ziekbed en het overlijden van mijn moeder goed af kunnen sluiten dankzij Desley en Theo Boxtart, en zijn hier heel dankbaar voor. Ze krijgen van ons, niet alleen zakelijk maar ook persoonlijk, een dikke 10!

Diny de Jong-Otten

Na het overlijden van onze moeder en schoonmoeder zijn wij fantastisch begeleid door Desley Boxtart. Zowel gedurende de voorbereiding, als tijdens de uitvaart was Desley zeer begripvol en allert. Zij gaf ons goede informatie en adviezen om de uitvaart zo passend mogelijk voor ons te organiseren. Zij was voor ons beschikbaar en toonde zich altijd direct betrokken!

Ook de afwikkeling c.q. de betaling van de uitvaart verliep prettig. Desley nam zelfs de moeite om de factuur van de uitvaart persoonlijk te komen toe lichten. Kortom onze ervaring met deze uitvaartorganisatie en specifiek met Desley was zeer aangenaam en bijzonder.

Brenda Ras

Mijn man is helaas op veel te jonge leeftijd, twee maanden geleden overleden. Desley heeft in deze moeilijke tijd zoveel voor ons betekend dat het bijna niet in woorden is uit te drukken. Ze heeft alles zo warm, liefdevol en geheel naar onze wensen uitgevoerd. Alles uitstekend geregeld. Ook heel professioneel van het regelen naar een ander crematorium omdat de andere verbouwd werd, kaarten, auto, muziek en ook vooral haar warme persoonlijkheid met het speechen en het regelen bij de uitvaart werd en wordt nog steeds door heel veel mensen genoemd als bijzonder. Desley nogmaals heel veel dank voor alles. Je bent een topper en wij willen jouw bedrijf van harte aanbevelen.

Lian van Galen

Op een dag hoorden wij, dat mijn man ongeneeslijk ziek was en hij wilde zijn crematie zelf regelen. Nu was het geval, dat hij een muziekvriend had, Theo die er meer vanaf wist dan wij, want zijn dochter Desley en hij hebben een uitvaartonderneming. In het begin vroegen wij van alles aan Theo en later kwam Desley erbij. Er viel over alles te praten, zo konden wij ons een beeld vormen, van wat wij wilden op zijn crematie: een bijzondere rouwkaart met een app om zijn foto’s te scannen, muziek gekozen bij elke spreker, enz. Niets was jullie teveel, jullie zijn kanjers de crematie was zoals hij het had gewild. Bedankt Desley en Theo voor de lieve, warme ondersteuning voor en na zijn overlijden namens mij, mijn kinderen/kleinkinderen bedankt voor alles. We bevelen jullie aan!

Pia Slootweg-Hoogeveen

Desley heeft de uitvaart van mijn vrouw heel goed begeleid, met voor ons de juiste mix van betrokkenheid, respect en professionaliteit. Ze maakt duidelijke afspraken, is transparant over de kosten en reageert heel snel op aanvullende vragen of wensen. Alles bij elkaar heeft zij een uitstekende begeleiding precies volgens onze wensen verzorgd en kan ik haar diensten van harte aanbevelen!

Ruud Kolijn

Mijn vrouw is eind augustus op 58 jarige leeftijd via euthanasie overleden na een langdurig ziek zijn. Wij waren in de gelukkige omstandigheid dat ik samen met mijn vrouw diverse uitvaartorganisaties kon raadplegen. We lette daarbij op de te leveren producten, heldere informatie, prijzen, maar vooral de menselijke betrokkenheid. We kregen diverse reacties en offertes aangeboden maar er stak er één met kop en schouders bovenuit, By Desley. Samen met haar vader heeft zij mij, onze kinderen en mijn vrouw kort voor haar euthanasie op zeer rustige, menselijke en warmhartige manier uitleg gegeven over alle mogelijkheden voor de uitvaart. Zij hebben de hele uitvaart met alle wensen van mijn vrouw op een zeer liefdevolle en professionele wijze voorbereid, geregeld en uitgevoerd. Bij het schrijven van deze recensie schieten de tranen in mijn ogen als ik terugdenk aan de prachtige wijze waarop Desley ons heeft ondersteund en de uitvaart onvergetelijk mooi heeft gemaakt. Desley, ik wil je alsnog hartelijk bedanken voor de manier waarop jij met je vader de uitvaart hebt uitgevoerd. Voor mij, mijn vrouw en kinderen zijn jullie “By Desley”, de uitvaartorganisatie, waar betrokkenheid, betrouwbaarheid en kwaliteit samenkomen en leiden tot een prachtige uitvaart. DANK en heel veel SUCCES!

Paul Langezaal

Desley is een deskundig en warm persoon. Zij heeft de uitvaart van mijn vader zeer professioneel verzorgd. Daarnaast heeft zij ook de aandacht voor de familie van de overledene. Desley krijgt van ons een dikke 10! Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen.

Sandra Kerpel

Beschrijf uw ervaring met By Desley