Wij zijn pas tevreden als de uitvaart zo georganiseerd is
dat alles klopt.

Wie ben ik?

Ik ben Desley Boxtart en werkzaam als uitvaartplanner. Sinds 2017 ben ik dit prachtige beroep gaan uitvoeren. Mijn talenten liggen voornamelijk op het vlak van plannen en organiseren en dat is precies de reden waarom ik voor dit vak heb gekozen. Bij het verzorgen van een uitvaart komt veel kijken. Alles moet op het juiste moment samenkomen. Wij zorgen er voor dat het afscheid zo verloopt zoals u dat voor ogen heeft. Dit kan klein en ingetogen zijn, maar ook groots en uitbundig.

De dood is voor iedereen anders, de een wil het leven vieren, de ander zijn leven is veel te kort geweest. Wij vinden het bijzonder de overleden persoon te eren zoals dat bij diegene past. Daarnaast is het voor de naasten belangrijk om afscheid te nemen, er is een dierbaar persoon overleden en het leven gaat verder, maar het leven kan pas verder gaan als er plaats is geweest voor een afscheid. Elke uitvaart is bijzonder, of die nou intiem is of uitbundig. Wij ondersteunen jullie bij een passende, persoonlijke en bijzondere uitvaart. Onze werkwijze is dan ook open en transparant, alles wordt besproken en uitgelegd en niks is geheim. Uiteraard mag de familie aanwezig zijn bij alles wat we doen, maar wil men dit liever niet dan nemen wij alles graag voor jullie uit handen.

Wat mag u van ons verwachten?

Wij werken heel persoonlijk. Hiermee bedoelen wij dat u alle zorg, tijd en aandacht mag verwachten.

Wij leveren kwaliteit, dat betekent dat u goede en juiste producten mag verwachten zoals rouwdrukwerk, opgemaakte advertenties en vriendelijke verzorging.

We zijn transparant, dit houdt in dat u precies weet wat onze diensten kosten. Wij berekenen dit op basis van uw uitvaartwensen. Bij alle zaken die wij voor u verzorgen zoals het drukwerk, kist of wade, crematie rekenen wij geen provisie.

We zijn voordelig, doordat wij met een vastgestelde fee werken en geen provisies rekenen zijn wij onderaan de streep vaak voordeliger. Daarnaast hebben wij geen eigen pand waardoor onze bedrijfskosten lager zijn.

We zijn onafhankelijk, waardoor u vrij bent in uw keuzes. Wij zijn niet gebonden aan specifieke locaties dus u kunt gebruik maken van de locaties en producten die u wenst.

Diploma's, trainingen en certificaten

Gaandeweg uitvaarteducatie
uitvaartleidster

BHV

De Watermethode

Bio Sac 200

10 0
Vandaag een afscheid gehad in besloten kring, omdat sommige aula’s dan groot zijn maken we er op deze manier toch een intieme sfeer van. #bydesley #delft #iepenhof #begrafenis #uitvaart #persoonlijk #metliefde
25 0
Vandaag weer een prachtige uitvaart mogen verzorgen, deze mevrouw was kleurrijk en wilde dit zeker laten terugkomen! Haar kist hebben we blauw laten maken, bijpassende blauwe auto en een persoonlijk schilderij. 🙏 #dankbaar #bydesley #uitvaarten #funeral #zoetermeer #hetwapenvanzoetermeer #verdriet #persoonlijk
15 0
Een kaarsje voor iedereen die we missen...
9 0
Op de hoogte blijven van vernieuwingen in de branche is ook belangrijk. Vanavond zijn we bij een informatie avond over Bio Sac 200. Een nieuwe manier van opbaren, 100% natuurlijk, ecologische methode. #biosac200 #stravermobility #funeralassist #desley #vernieuwingen
16 0
Volgende week hebben we een uitvaart van een mevrouw die Alzheimer had. In plaats van bloemen mee te nemen naar de uitvaart hebben haar dochters gevraagd een donatie te doen aan Stichting Alzheimer! Een mooi alternatief en initiatief... Deze boxen hebben ze beschikbaar bij Alzheimer Nederland om te plaatsen.#alzheimer #desley #giftbox #donatie #uitvaart #zoetermeer
7 0
Vandaag een netwerkmeeting gehad met de businessclub RememberMe.. Bij ‘t Manneke te Berkel en Rodenrijs, een prachtige locatie om een uitvaart te organiseren!
11 0
#steruitvaartplanners #desley #persoonlijk #afscheid #dood