Verhalen

Hier kunt u volgen wat wij nou zoal meemaken. We schrijven korte verhalen over de families die wij ondersteunen.
De kleine dingen die het verschil maken voor een prachtige en persoonlijke uitvaart.

oktober 2017

Kleine maar intieme uitvaart

Oktober 2017, Dochter belt mij op haar vader is overleden. Enige weken geleden was zij al begonnen met het voorbereiden hiervan. Zij had offertes opgevraagd via het internet om zich alvast te orienteren met de uitvaartwereld. Nav de offertes heeft zij een keuze gemaakt en als het moment daar is neemt zij contact op.

Mijn telefoon gaat en ik condoleer haar met het verlies van haar vader,  deze meneer is 84 geworden, en dat noemen wij acceptabele leeftijden maar het is en blijft iemands vader, broer, vriend of buurman.

Haar vader hebben we verzorgd na zijn overlijden en overgebracht naar een uitvaartcentrum. Hij hield niet van heel veel poespas dus de komende dagen zal er ook geen bezoek plaatsvinden vanuit de familie. De uitvaart wilde we verzorgen in Leiden maar ivm werkzaamheden aan het crematorium was dit helaas niet mogelijk. De crematie hebben we uiteindelijk laten plaatsvinden in Zoetermeer.

Meneer had wel als wens een witte rouwauto, uiteraard hebben wij dit voor hem verzorgd. We hebben een kleine dienst gehouden, intiem en liefdevol. Met eigen gekozen nummers en een levensloop voorgelezen door zijn dochter.

Na afloop hebben we nog even koffie gedronken en toen zat het afscheid erop. De familie moet nu thuis verder rouwen en het een plek geven.

10 0
Vandaag een afscheid gehad in besloten kring, omdat sommige aula’s dan groot zijn maken we er op deze manier toch een intieme sfeer van. #bydesley #delft #iepenhof #begrafenis #uitvaart #persoonlijk #metliefde
25 0
Vandaag weer een prachtige uitvaart mogen verzorgen, deze mevrouw was kleurrijk en wilde dit zeker laten terugkomen! Haar kist hebben we blauw laten maken, bijpassende blauwe auto en een persoonlijk schilderij. 🙏 #dankbaar #bydesley #uitvaarten #funeral #zoetermeer #hetwapenvanzoetermeer #verdriet #persoonlijk
15 0
Een kaarsje voor iedereen die we missen...
9 0
Op de hoogte blijven van vernieuwingen in de branche is ook belangrijk. Vanavond zijn we bij een informatie avond over Bio Sac 200. Een nieuwe manier van opbaren, 100% natuurlijk, ecologische methode. #biosac200 #stravermobility #funeralassist #desley #vernieuwingen
16 0
Volgende week hebben we een uitvaart van een mevrouw die Alzheimer had. In plaats van bloemen mee te nemen naar de uitvaart hebben haar dochters gevraagd een donatie te doen aan Stichting Alzheimer! Een mooi alternatief en initiatief... Deze boxen hebben ze beschikbaar bij Alzheimer Nederland om te plaatsen.#alzheimer #desley #giftbox #donatie #uitvaart #zoetermeer
7 0
Vandaag een netwerkmeeting gehad met de businessclub RememberMe.. Bij ‘t Manneke te Berkel en Rodenrijs, een prachtige locatie om een uitvaart te organiseren!
11 0
#steruitvaartplanners #desley #persoonlijk #afscheid #dood